KSV

Викрутка реверсивна з ссср. Потрібна допомога.

8 повідомлень у цій темі

Дісталась в спадок така викрутка:

IMG_20250222_185649.jpg

IMG_20250222_185320.jpg

Але є один нюанс - вона не працює!

Зносу на ній немає зовсім! Тобто нею не користувалися взагалі.

Я її розбирав неоднократно, але зробити та придумати нічого не зміг!  Вчора знову захотів її відновити, але знову невдача. Але тепер подивився багато роликів які в викрутки є функції, і вдумуючись що та як я роблю зміг зібрати так що в неї з'явилася функція трищітки, тобто з зафіксованим гвинтом вона працює як викрутка на закручування та викручування з трищіткою, а ось зробити так щоб поступальні рухи перетворювались в обертові у мене ніяк не виходить!

У мене є підозра що хтось її розбирав та втратив одну (а може і не одну) деталь! Проаналізувавши деталі які є в наявності і як вони працюють, прийшов до висновку що один з фіксаторів (відмітив красним) нічого не фіксує і як-би там не потрібний, але він є! І я підозрюю що він щось має фіксувати, те що втратили!

IMG_20250223_200207.jpg

Фіксатор вставляється в цей паз і нічого не фіксує!

IMG_20250224_093815.jpg

Повністю розібрана викрутка.

IMG_20250224_093700.jpg

Другий фіксатор фіксує від провороту гайку фіксування гвинта. Доволі важко збирати цей механізм!

Суть допомоги - якщо в кого є така викрутка (або такого плану) і ви готові мені допомогти, розберіть її та пофотографуйте які там є деталі, або ту деталь яка відсутня на моєму фото! А я попробую її відтворити по фото. 

А можливо у кого є креслення, або деталіровка таких викруток. Буду дуже вдячний!!!

ПС Я цю викрутку розбирав до гвинтика! Тобто знімав ручку, виймав пружину, та викрутивши гайку з торця гвинта виймав сам гвинт. Для допомоги мені цю процедуру робити не потрібно!

Змінено користувачем KSV
0

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, KSV написав:

Але є один нюанс - вона не працює!

Зносу на ній немає зовсім! Тобто нею не користувалися взагалі.

А они ни когда и не работали

2

Поділитися повідомленням

5 годин тому, Stebium1 написав:

А они ни когда и не работали

Відповідь інформативна, занадто! Чому у всих працює, а у вас ні - я не розумію.

Чому не працює у мене, уже зрозуміло.

Реставрував ще той професіонал, але з відео зрозуміло що у мене відсутні дві втулки, і якби відтворювати те що з наружі - не проблема (токарний працює), але витки різьби в середині я відтворити не зможу. Обідно!

Змінено користувачем KSV
0

Поділитися повідомленням

Таких викруток багато, в т.ч. в китайців, так і шукати: Yankee screwdriver викрутка отвертка.

Розборка схожої, але там якраз немає обведеної червоним: 

1

Поділитися повідомленням

, KSV написав:

Чому у всих працює, а у вас ні - я не розумію

У меня она не работала, потому. что насмотревшись как они не работают у знакомых, я просто не покупал.

Тут полностью пригоден термин "соэтское какчество"

0

Поділитися повідомленням

, Stebium1 написав:

насмотревшись как они не работают у знакомых, я просто не покупал.

І навіщо тоді було писати? Аби пофлудити? З розряду - ферарі погана машина, так як її в мене немає?

Я не задавав запитання якої вона якості!!! І як нею працює хтось! Я даже не писав навіщо вона мені потрібна!!! Я задав конкретне запитання! І получив флуд від людини яка її даже в руках не тримала, не факт що і знала про їх існування! Одним словом - троль!!!!

1 година тому, Dmytro55 написав:

Таких викруток багато, в т.ч. в китайців, так і шукати: Yankee screwdriver викрутка отвертка.

Розборка схожої, але там якраз немає обведеної червоним: 

Дякую!

ПС Відео передивився, Є! Але він її не розбирав повністю, і тому втулок майже не видно.

ППС Я можу виточи втулки без внутрішніх шліців і вона буде працювати як звичайна трищітка, але в мне викруток з трищіткою і так достатньо.

Змінено користувачем KSV
0

Поділитися повідомленням

Один раз знайшовши та передивившись відео ютуб почав мені пихати відео на цю тематику, щоб було зрозуміло що там за втулки, зробив скрін шот з відео.

1126.jpg

Приблизно видно які шліци в середині. На одній в одну сторону, а на другій в протилежну.

Прийшла така ідея - виточити втулки, нарізати наружні шліци, а потім покласти мідну проволоку вканавки гвинта та припаяти в середині втулок, ала боюся що пайка не витримає навантажень! Кому ті втулки були потрібні що їх вийняли!!!

0

Поділитися повідомленням

На Тему вона є, введіть в пошук "викрутка без необхідності електрики" - у мене вона в другому рядку.

Змінено користувачем Dmytro55
0

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку