#350307 Опубліковано: 17 березня (змінено) , Stebium1 написав: А Вы посмотрите внимательно От Ви самі пишите "болтики передают...", так от, передача зусилля завжди рівна самому зусиллю. Не буває такого, що зусилля передано, а болтики ніби й ні при чому. Часто, навпаки, такого посередника плющить куди більше чим основу - і на розрив, і на стиск, і на згин. Змінено 17 березня користувачем Dmytro55 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350426 Опубліковано: 21 березня (змінено) Можна деталі станка помити на автомийці? Звісно, без електрики. Не поржавіють підшипники, інші деталі? Вода там осмос- демвнералізована. А ось піна, можливо і вплине... Після помивки можу ВД40 підшипники задути. Змінено 21 березня користувачем Marafon333 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350427 Опубліковано: 21 березня , Marafon333 написав: Можна деталі станка помити на автомийці? Звісно, без електрики. Не поржавіють підшипники, інші деталі? Вода там осмос- демвнералізована. А ось піна, можливо і вплине... Після помивки можу ВД40 підшипники задути. Вряд ли это хорошая идея-мойка без разборки.Я мыл токарный мойкой,с химией,но только после полной разборки,т.е. голые корпусные детали.И мыл летом,по жаре.После мойки,сразу просушил и смазал направляющие и посадочные.Внутренности мыл уже соляркой и бензином. Ну и если на то уже пошло,то я бы заменил все подшипники. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350428 Опубліковано: 21 березня , Dmytro55 написав: От Ви самі пишите "болтики передают..." Где я такое пишу? Пожалуйста цитату выделением! Регулировочные болтики только выбирают зазор, а усилие от нагруженной части, в подавляющем своей части, передаётся не ими. Выкрутите их после регулировки и всё будет работать 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350429 Опубліковано: 21 березня , KOLIAN75 написав: Вряд ли это хорошая идея-мойка без разборки.Я мыл токарный мойкой,с химией,но только после полной разборки,т.е. голые корпусные детали.И мыл летом,по жаре.После мойки,сразу просушил и смазал направляющие и посадочные.Внутренности мыл уже соляркой и бензином. Ну и если на то уже пошло,то я бы заменил все подшипники. Дякую. Так і зроблю- буду мити солярою та бензином. Ганчирками обітру, і буде норм. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350448 Опубліковано: 21 березня 7 годин тому, Marafon333 написав: Дякую. Так і зроблю- буду мити солярою та бензином. Ганчирками обітру, і буде норм. Ще треба покласти кілька магнітів на дно масляної ванни - металеві уламки збирати. Я свого часу остовпів, скільки ії налипло у ПБ ТВ-6М. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах