gesichtslos

Патрон проти fpv

4 повідомлення у цій темі

На відміну від к@ц@пського патрона зі зв'язананим дробом, це має бути більш ефективним, оскільки елементи мають більшу вагу, що буде краще переборювати парусність ниток. Ще б насадку нарізну на ствол.. (такі є короткі, що підвищують кучність кульової стрільби, і на скільки пам'ятаю, не змінюють класифікацію гладкоствольної зброї)

Можливо, комусь стане в нагоді дана ідея. 

1

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Якщо у когось є натхнення робити таку єбалу (антидрон павучки) , можу подарувати форму під литво свинця. Трохи інша форма та кількість місць , боєприпас випробувано - все гуд.

IMG_20241220_191654800.jpg

3

Поділитися повідомленням

2 години тому, Андрей642 написав:

Якщо у когось є натхнення робити таку єбалу (антидрон павучки) , можу подарувати форму під литво свинця. Трохи інша форма та кількість місць , боєприпас випробувано - все гуд.

IMG_20241220_191654800.jpg

Вітаю. Дайте свою оцінку таким набоям, бо  мій друг також експериментував, але стабільності польоту такого павука не було.

0

Поділитися повідомленням

20 годин тому, ОЛЕКСА написав:

Вітаю. Дайте свою оцінку таким набоям, бо  мій друг також експериментував, але стабільності польоту такого павука не було.

Хай живе та пасеться.

Як "остання надія" може бути. Рідко летить не туди. Але десь не дуже запакували , десь відстань не та , десь вітер вносить западло. Всяке буває. 

Проблема в тому що ніхто не хоче таскатись з 12-им калібром.

Тре думати про перепаковку штатних 5.45 для калашмата, як то у підарів наразі в моді. Витягають кулю та замінюють її ковбасою термоусадки з дробом. На мою думку практичніше набагато. 

0

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку