gesichtslos

Міша утікач (з майстерні МВ)

25 повідомлень у цій темі

Опублікував я в його групі посилання на підпис петиції про присвоєння героя України посмертно Костянтина Оборіна "Камікадзе". Термін петиції спливав, в не вистачало буквально трохи голосів, (підпис вимагає верифікації користувача), тому вирішив звернутися до спільноти з надією, що там є люди з акаунтами.

І що думаєте, нарвався на БАН!

Висновки щодо нього і самі зробите..

(Поливати його брудом не стану)

Screenshot_2025-10-20-00-40-03-293_org.telegram.messenger.jpgScreenshot_2025-10-20-00-40-15-586_org.telegram.messenger.jpg

Screenshot_2025-10-19-18-03-49-129_org.telegram.messenger.jpgScreenshot_2025-10-20-00-25-34-842_org.telegram.messenger.jpg

3

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

В все ж таки добили петицію))

Screenshot_2025-10-20-00-23-05-290_org.telegram.messenger.jpg

3

Поділитися повідомленням

Після того як цей ухилянт втік за кордон, я від нього відписався. Ситуація з вами, зайвий раз підтверджує його гнилувату натурку...

4

Поділитися повідомленням

Зате він просе розкрутити його другий канал:_573dcf9cbd0e0154c972fc66__004:

1

Поділитися повідомленням

, Siromanets написав:

Після того як цей ухилянт втік за кордон, я від нього відписався. Ситуація з вами, зайвий раз підтверджує його гнилувату натурку...

Я підозрюю, що якщо зараз ретельно подивитись, то 90 відсотків людей з форуму будуть або явні ухилянти, або якусь дірку в законі використали. Звісно, мова про тих, хто підходить за віком.

2

Поділитися повідомленням

Пост написал вижу сознательный гражданин прямо из окопа с первой линии обороны. Как вы уже замучали своим диванным патритизмом. Вам надо на ТВ выступать. вас не смущает,что группа для обсуждения металообработки? Или вам других ресурсов не хватает? Там для тупых написано. Цитирую:Политика, оскрбления, флуд= БАН. Петиция потом вы збор там захочете опубликовать. В фейсбуке публикуйте свои посты. Человеку кторого уже нету эта медалька до лампочки. Если вы не согласны с этим можете рассказать как эта медалька его вернёт с того света. 

0

Поділитися повідомленням

, Михаил Владимирович написав:

Там для тупых написано. Цитирую:Политика, оскрбления, флуд= БАН.

На ютуб каналі теж щось подібне бачив...

IMG_20251021_002958.jpg

Ііі?) Образи в слові "кастрюлеголовьіх" міша вже два місяці як не бачить.. Хто забув - "кастрюлєголові" це ті що на майдані гинули в т. ч.

Screenshot_2025-10-21-00-28-16-103_com.android.chrome.jpg

Питання є? Питань нема...

3

Поділитися повідомленням

9 годин тому, Михаил Владимирович написав:

Человеку кторого уже нету эта медалька до лампочки. Если вы не согласны с этим можете рассказать как эта медалька его вернёт с того света. 

Для, ...., вместо французского!!!

"Семье погибшего Героя Украины полагается единовременное пособие в размере 151 400 грн (50 прожиточных минимумов по состоянию на 2025 год), а также другие выплаты и льготы, включая ежемесячную помощь в размере 8 000 грн, бесплатное жилье и его ремонт, льготы на коммунальные услуги, медицинское обслуживание и транспорт. Также предусмотрена ежемесячная выплата в размере одной минимальной зарплаты"

https://hvylya.net/news/297245-geroy-ukrainy-posmertno-kakie-vyplaty-i-lgoty-poluchat-rodstvenniki-pogibshego

Хотя бы облегчить положение родных. 

13

Поділитися повідомленням

Втік "Максим" - і кій з ним!
В мене таких "друзів" трохи є. 
Один такий в 22-му пише: "...чим можу допомогти?.."
Відповідаю - збираємо гроши на бричку для козаків.
Той - грошей немає!

Нащо тоді питався? Постогнати я і сам можу...

Костю я знав особисто...

4

Поділитися повідомленням

Цікаво, нащо було розміщати таке благородне діло як петиція про героя України на сторінці такого недобросовісного "утікача" ? Щоб, порушивши буквально єдине його правило чату - потім тут писати який він поганий?  А якби не забанив би то він уже не був би з титулом "утікач" а був би великодушною порядною людиною? Логіка...

ПС: особисто не знаю нікого з персонажів в цій історії, просто читаю написане. 

Дежавю. Щось дуже подібне часто спостерігав серед своїх сусідів: дика ненависть і зіздрість один до одгого по поводу і без, і безкінечне гімно на вентилятор - типовий український ад'юлтер. Мерзенна риса українців, нажаль.

2

Поділитися повідомленням

Сколько людей столько и мыслей.

Вообще ... хотите еще что-то сделать? Одессит всегда даст вам ссылку на проверенную банку, того, кого он знает лично и кто нуждается в той помощи. В личку к нему пишите. А просто взять всех украинцев собрать в кучу и оскорбить, то не дело.

Тема закрыта.

1

Поділитися повідомленням

Для перевірки здібностей і бажань (бо теревенити майже всі можуть):

А давайте комусь віддам комплект DJI Mic.

За донат на ЗСУ.

Один я ремонтував (легенько). Відсутній один магніт кріплення і "холдер" до відеокамери.

Приймач втикається в телехвон ("Відро" (Type-c) а бо "Мак" (лайтнінг) (два перехідники в наявності). Або до компа. Також є роз'єми 3,5мм вхід/вихід.

Та коробочка - док-станція. Всередині акумулятор та все решта. Коробка заряджена - від неї заряджаються всі три одиниці.

Початкова (мінімальна) ціна - 3500грн.

Хто виграє - надам "банку" офіційного волонтера (тягає/ремонтує тачанки козаків з фронту і навпаки).
А хто задонатить повну ціну (5500грн) - отримає повний комплект без недоліків і ремонтів. Навіть в заводському пакуванні.
Пересилку НП я сплачу.

В приватні.

Опис в тут: 

clipboard_image_399a03b6c48df64aca6686304098ac2f.png

clipboard_image_ae7fd1e4eaad78717182cb3dc63c17a4.png

2

Поділитися повідомленням

, Одессит написав:

А хто задонатить повну ціну (5500грн) - отримає повний комплект без недоліків і ремонтів. Навіть в заводському пакуванні.
Пересилку НП я сплачу.

clipboard_image_399a03b6c48df64aca6686304098ac2f.png

Дядьку, та це по факту Ви донатите. А людина просто купить у вас той мікрофон. Мабуть простіше на ОЛХ продати

Змінено користувачем Reiter
0

Поділитися повідомленням

, Reiter написав:

Дядьку, та це по факту Ви донатите. А людина просто купить у вас той мікрофон. Мабуть простіше на ОЛХ продати

Ось і взнаємо, хто чого вартий...
Також будь-який з мох лотів - туди піде (взавтрі оновлю, бо вже "випало").
Завдання просте - закинути грошей куди потрібно. Щоб потім не сказали що я щось "скомуниздив".

0

Поділитися повідомленням

5 годин тому, jenkins написав:

Цікаво, нащо було розміщати таке благородне діло як петиція про героя України на сторінці такого недобросовісного "утікача" ?

Там багато наших форумчан. І звертався саме до них.

Те що він вшився, то ще можна зрозуміти - жити всі хочуть. Але ця його дія, на мій погляд, цілком конкретно вказує на відношення до нас.

Це не про обіду на те, що мене з групи кишнули - чи не трагедія, це - про людяність.

Змінено користувачем gesichtslos
Уточнення
8

Поділитися повідомленням

По, перше грамотію, що пише про фейсбук: фейсбук блокує за сторонні посилання. Я робив петицію на сайті міністрів, де хотів допомогти співвітчизникам. Півтора місяці-підписів 3200. І це зібрано з міст, населення яких 40-70 тис. І  от звернувся в фейсбуці - в групах цих міст і свого. мене заблокував фесбук, я пройшов відеоідентифікацію. Акаунт повністю видалили.

І ось що хочу сказати таким, як Мишко:якщо ти, не дій Боже, потрапиш в скрутну ситуацію, коли треба буде допомога тобі чи рідним(а гроші не допоможуть) - треба, наприклад, когось кудись повезти  чи надати допомогу, хрен тобі хто допоможе. Людині було шкода силку розмістити, стидоба. Женіть його звідси тряпками с... Та видаліть його об'яви та профіль. Чи й не спец

П.С. Політика - це не про силку, яка допомогла б родині

Змінено користувачем Serg95
4

Поділитися повідомленням

22 години тому, gesichtslos написав:

Те що він вшився, то ще можна зрозуміти - жити всі хочуть.

Ага... Заглядаючи за паркана - можна вже повертатись? "Білі" чи "червоні"? "Свадьба в Маліновкє"... (була така радянська хфільма) :)
Поки донатів = 0...

0

Поділитися повідомленням

5 годин тому, Serg95 написав:

По, перше грамотію, що пише про фейсбук: фейсбук блокує за сторонні посилання. Я робив петицію на сайті міністрів, де хотів допомогти співвітчизникам. Півтора місяці-підписів 3200. І це зібрано з міст, населення яких 40-70 тис. І  от звернувся в фейсбуці - в групах цих міст і свого. мене заблокував фесбук, я пройшов відеоідентифікацію. Акаунт повністю видалили.

І ось що хочу сказати таким, як Мишко:якщо ти, не дій Боже, потрапиш в скрутну ситуацію, коли треба буде допомога тобі чи рідним(а гроші не допоможуть) - треба, наприклад, когось кудись повезти  чи надати допомогу, хрен тобі хто допоможе. Людині було шкода силку розмістити, стидоба. Женіть його звідси тряпками с... Та видаліть його об'яви та профіль. Чи й не спец

П.С. Політика - це не про силку, яка допомогла б родині

Ага очередь помощников стоит, не знаю кого выбрать. На одной руке пальцев хватит что бы посчитать тех к кому обратиться можно и не откажут и то пальцев забагато на руке. Тысячу раз помоги не кто не вспомнит , а один раз откажи сразу все ноют! Фу такимы быть за собой следите.

0

Поділитися повідомленням

Тему почистили, прошу выражаться политкорректно, насколько это можно во время войны. 

0

Поділитися повідомленням

А шо такое? Как носом тыкнули сразу тему почистили. Если такой правильный снеси эту тему и май спокий. Чем этот форум отличается от чипмейкер ру? Так само оставляют только то что вам выгодно что бы быть в лучшем свете

0

Поділитися повідомленням

Не бачу реквізітив, куда донатіти

1

Поділитися повідомленням

1 година тому, MaxVerblud написав:

Не бачу реквізітив, куда донатіти

https://send.monobank.ua/jar/9Rk5kpja1f

Хлопці двома еваками тягають по чотири тачанки.
Відновлюють - повертають.
Потреби в запчастинах і паливі - постійні.
Якщо хтось задонатить - надайте звіт мені в "приватні".

https://www.facebook.com/alexandr.lorents

2

Поділитися повідомленням

2 години тому, Одессит написав:

Не могу понять, как заплатить с карты Привата?

0

Поділитися повідомленням

, MaxVerblud написав:

Не могу понять, как заплатить с карты Привата?

Screenshot_56.jpg

2

Поділитися повідомленням

+

2

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку