#354954 Опубліковано: 10 листопада Слава Україні.Буду вдячний за допомогу у відновленні токарного верстата 16б05п Кіровакан,потрібні шестерні в коробку подач на два вали самих нижніх зліва,або коробка подач в зборі за адекватну ціну .пропозиції в лічку 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#354957 Опубліковано: 10 листопада не вказано бюджет 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#354973 Опубліковано: 11 листопада бюджет до 3000 грн 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#354997 Опубліковано: 12 листопада , sadmin написав: не вказано бюджет Я дуже вибачаюся,але, бюджет... може бути і подарунком) 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#355159 Опубліковано: 19 листопада Проблему вирішено ,прошу адміна закрити тему .Дякую всім хто приймав участь і намагався допомогти,особливо хочу подякувати користувачу Alexson,його допомога була неперевершеною. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах