#355127 Опубліковано: 17 листопада Маю намір купити автоматичний тонометр. Зараз в продажу є багато різних моделей і різних виробників. Тому прошу порадити - яку модель (якого виробника) купити? Звичайно бажано щоб було хороше відношення ціна/якість. Прошу порадити хто в цьому питанні компетентний, або має досвід експлуатації конкретних моделей. Дякую. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#355130 Опубліковано: 17 листопада В мене такий: Omron M1 Basic (HEM-7121J-AF) Років десять вже без проблем працює. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#355132 Опубліковано: 17 листопада я пользую вот такой: 4+ лет. Поменял батарейки 1 раз. Меряет после нажатия большой кнопки. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#355156 Опубліковано: 19 листопада Мої вже років сім юзають Rossmax, якщо не більше. Використовується часто. (Купували за рекомендацією знайомого медика. Говорив, що це один з найбільш точних) За цей час підзаморився лише мікровимикач. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#355157 Опубліковано: 19 листопада Я бы порекомендовал Автоматический тонометр AND UA-1020W с адаптером. http://and-ukraine.com.ua/products/avtomatichnij-tonometr-and-ua-1020w-yaponiya-z-adapterom 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах