#355196 Опубліковано: 21 листопада Слава Україні! Нужно вырезать 100 кронштейнов с листа 3мм нерж и согнуть. Чертежи есть, подскажи кто может с этим помочь, а то к кому обращался такие цены ломят что капец. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#355197 Опубліковано: 21 листопада Я в Харкові знаю де вирізати та погнути. За ціни не знаю. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#355198 Опубліковано: 21 листопада переехало В раздел куплю укажите бюджет и чертеж. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#355209 Опубліковано: 22 листопада 14 години тому, nazarnevlatov написав: Слава Україні! Нужно вырезать 100 кронштейнов с листа 3мм нерж и согнуть. Чертежи есть, подскажи кто может с этим помочь, а то к кому обращался такие цены ломят что капец. Скиньте креслення - прорахуємо. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#355215 Опубліковано: 22 листопада , Grif написав: Я в Харкові знаю 18 годин тому, Phelix написав: Скиньте креслення - прорахуємо. Заспокойтеся, креслень - не буде. Замовлень також. , nazarnevlatov написав: Нужно вырезать 100 кронштейнов Токаря в Днепре уже нашел ? https://www.google.com/search?q=nazarnevlatov&sourceid=chrome&ie=UTF-8 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах