KSV

Куплю розточне кільце для 100 патрона

7 повідомлень у цій темі

Всим доброго часу суток.

Токарний працює на благо гаража. По ньому не робив нічого, ні модернізації контр приводу, ні будь які другі роботи. Але станок працює, як є, правда не два рази на рік, як писав вище, а раза 4-5. 

І даже при такій кількості робіт є дві речі які мене сильно бісять, 1) відсутність зворотніх кулачків, без них з горем пополам ще можу обходитися, а ось 2) як я розумію станок зібрали і під його налаштування ПБ (відсутність налаштувань) проточили кулачки, після того як я правильно виставив ПБ та запустив станок, виявилося що на кінці 100мм заготовки биття приблизно 0,5мм, а то і більше! Це мене бісить просто не реально!!! Всі токарні роботи приходиться робити з однієї установки, а це в більшості випадків не реально!

І ось виходячи з цього у мене до спільноти Дуже велики прохання - Може є в когось шайба для проточки сотих кулачків? Можливо візьму в оренду, можливо куплю, можливо хтось знає де продаються? 

Да, я знаю що можна просвердлити отвори в торцях кулачків і зажати підходящу шайбу, але цей варіант залишу на самий крайній випадок.

0

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Знайди або тут,або на ютубі Ігоря Каву. В нього раніше була така пропозиція 

2

Поділитися повідомленням

Может такое поможет.

Screenshot_75.jpg

Есть еще и такое

Вероятно то  под рейки с резьбой или сухари вставлять ... ибо вектора сил должны быть направлены к центру при проточке кулачков внутри. 

Screenshot_76.jpg

1

Поділитися повідомленням

15 годин тому, KSV написав:

запустив станок, виявилося що на кінці 100мм заготовки биття приблизно 0,5мм, а то і більше

А у кулачков какое биение заготовки? Собственные биения заготовки какие? Скалку зажимали кулачками, как там дела? Патрон чьего производства, а то крабы могут быть разными!

0

Поділитися повідомленням

Я кулачки коли розточував підібрав обойми підшипників. Затискав на стиск та розтяг і так проточував.  Для гаража мене влаштовує все. ТВ-4. 

0

Поділитися повідомленням

, KSV написав:

після того як я правильно виставив

Після того як виставили правильно бабку ви мали зняти патрон з планшайби і проточити планшайбу з торця прилягання патрону і центровочний поясок новий зробити післі цього встановити патрон і вже проточити кулачки.

1

Поділитися повідомленням

, cvbc написав:

Після того як виставили правильно бабку ви мали зняти патрон з планшайби і проточити планшайбу з торця прилягання патрону і центровочний поясок новий зробити післі цього встановити патрон і вже проточити кулачки.

В планах ще раз перепровірити, за необхідності відрегулювати ПБ, як не як пройшло уже багато років як їх виставляв, може вдавилися пластини, або послабилися гвинти. Потім зняти патрон, розібрати, вимити, про точити план шайбу з буртиком/посадкою патрона, ще раз повірити по складці, і тільки тоді точити кулачки!

@Stebium1 відповів в своїй темі.

Цю тему можна закрити, відповіді які хотів почути - почув!

Слава Україні.

Змінено користувачем KSV
1

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку