-----Трудяга-----

Майстерня з сендвіч панелей

9 повідомлень у цій темі

Доброго дня спільното. Можливо хто останнім часо стикався з будівництвом майстерні з сендвіча. Площею від 200до 300 квадратів. Яка приблизно ціна і які підводні камені. З усього того що є в мережі ціну кажуть від.... Яка буде по факту незовсім зрозуміло. Які кращі матеріали?Скільки воріт?

0

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 часа назад, -----Трудяга----- сказал:

Площею від 200до 300 квадратів

Ви хоч приблизно уявляєте цифру за що питаєте??Тоді підказка,це буде не 10 не 20 і не 30...думаю і в 40 не вкладетесь за 300 квадратів.Тільки підлога на таку площу десь 13-15 буде коштувати.Не меньше двокімнатної, вторинної ,наприклад в Рівному треба продати)).

Змінено користувачем trapezoidalscrews
1

Поділитися повідомленням

1 година тому, trapezoidalscrews написав:

Ви хоч приблизно уявляєте цифру за що питаєте??Тоді підказка,це буде не 10 не 20 і не 30...думаю і в 40 не вкладетесь за 300 квадратів.Тільки підлога на таку площу десь 13-15 буде коштувати.Не меньше двокімнатної, вторинної ,наприклад в Рівному треба продати)).

Дякую за відповідь. Я запитав не для того щоб щось уявляти. чи отримати холодний душ почувши ціну. Також я не писав що хочу почути 3чи 5 тисяч. Я запитую у людей які з цим зтикались. Яка приблизна сума за який варіант а їх гуляє безліч. Можливо хтось вибрав якийсь варіант і тепер не порадить його.Ціна теж залежиь від конструкції і гуляє від і до. Цікаво почути і хороші і погані відгуки про виконавців. Можливо хтось порадить хорошого підрядника. Бізнес проекти не оцінюються квартирами в Рівному а прибутком який можна рахувати через рік чи через двадцять якщо зразу піти не тим шляхом. Хто питає той не блудить.....

4

Поділитися повідомленням

19 часов назад, -----Трудяга----- сказал:

Хто питає той не блудить.....

Вибачте я розумію..що коли пісня льється тоді мріяти краще).Але у Вашому випадку Ви цілитесь на серйозну справу з очевидним дефіцитом практичних знань.Комерційний ангар 300 метрів це складніше ніж будинок житловий.Кожний етап у Вашій майбутній справі,від геодезії до здачі в експлуатацію буде виконувати інший підрядник і Вам потрібно все контролювати..
Тому поки Вас не затягнули в грошову яму не добросовісні виконавці,що мило співають..поки гроші не візьмуть,рахуйте холодний душ моїм Вам таким собі "оберігом".

0

Поділитися повідомленням

2 години тому, trapezoidalscrews написав:

Вибачте я розумію..що коли пісня льється тоді мріяти краще).Але у Вашому випадку Ви цілитесь на серйозну справу з очевидним дефіцитом практичних знань.Комерційний ангар 300 метрів це складніше ніж будинок житловий.Кожний етап у Вашій майбутній справі,від геодезії до здачі в експлуатацію буде виконувати інший підрядник і Вам потрібно все контролювати..
Тому поки Вас не затягнули в грошову яму не добросовісні виконавці,що мило співають..поки гроші не візьмуть,рахуйте холодний душ моїм Вам таким собі "оберігом".

Я розумію що шлях нелегкий. Але вороття немає. Обладнання вже по сьому місту. Оренда зїдає все.Працювати майже неможливо В когось попросивсь на місяць на зберігання а не забираю обладнання вже два роки. Те що продається з комерційної нерухомості або руїни або цінник космічний або площа не підходить. І триста квадратів думаю це максимум. просто не хочеться щоб завтра в цеху не можна було пройти між обладнанням . Тож будемо готуватися до холодних душів

1

Поділитися повідомленням

, -----Трудяга----- написав:

Я розумію що шлях нелегкий. Але вороття немає. Обладнання вже по сьому місту. Оренда зїдає все.Працювати майже неможливо В когось попросивсь на місяць на зберігання а не забираю обладнання вже два роки. Те що продається з комерційної нерухомості або руїни або цінник космічний або площа не підходить. І триста квадратів думаю це максимум. просто не хочеться щоб завтра в цеху не можна було пройти між обладнанням . Тож будемо готуватися до холодних душів

Особиста думка: краще Вас ніхто не знає, шо Вам потрібно.
Тому просто прикинути той цех в Автокаді, соліді ітп - не надто довго і нескладно. Розміщення обладнання, його вага, складування матеріалів, котельня, компресорна, кранбалка ітд ітп..
І тоді їсти того слоника шматочками: підлога, фундамент, металоконструкції, стіни, перестінки, дах... ітд ітп.

0

Поділитися повідомленням

4 часа назад, Олек77 сказал:

Тому просто прикинути той цех в Автокаді, соліді ітп - не надто довго і нескладно. Розміщення обладнання, його вага, складування матеріалів, котельня, компресорна, кранбалка ітд ітп..
І тоді їсти того слоника шматочками: підлога, фундамент, металоконструкції, стіни, перестінки, дах... ітд ітп.

Справа в тому що будівництво комерції трошки відрізняється від житлового.Це можна будинок будувати пів життя і поки що не здавати в експлуатацію і не платити податок.Але скоро доберуться і до них,супутники і сусіди бачуть все))А будуючи комерцію так не вийде,тому що в комерції заробляють гроші!А де гроші заробляють все повинно бути під контролем.Ну і для себе треба щось отримати..Щось що можна і в оренду здавати у випадку чого.Це щось повинно бути оформлено.Бо навіть електрики не дадуть нормальної,максимум 15-20 квт.Тому починаючи з виносу меж ділянки та топографії і .....доки грошей вистарчить.Приблизну сумму вже вказував.Ще мало того  ділянка повинна відповідати можливості розміщення на ній виробночо-складських приміщень!Не на кожній приватизованій ділянці де призначення громадські забудови можна цех будувати.Там є санітарні та інші критерії.Тому і такі приміщення стільки коштують і тому аренда така.Звичайно кожна область має свої відмінності,і чим дальше від міста тим простіше питання вирішуються.Також є схема самовільного будівництва а потім оформлення.Але це потрібно розуміти про ціль..Таке робиться коли є серйозна "тема" з мільйонними "вихлопами".Ідея з експерементальним виробництвом, чогось що замовлять, сильно мало для такого будівництва..
На приміщення документи зарас вимагають навіть державний замовник,а також може запросити хто завгодно.Хочеш контракт-будь любязний.Там до речі не тільки на приміщення а і на верстати,кваліфікацію працівників,повірки вимірювальних приладів,сертифікати різні,на емульсію...на вироби)) 

Змінено користувачем trapezoidalscrews
0

Поділитися повідомленням

, trapezoidalscrews написав:

Справа в тому що будівництво комерції трошки відрізняється від житлового.Це можна будинок будувати пів життя і поки що не здавати в експлуатацію і не платити податок.Але скоро доберуться і до них,супутники і сусіди бачуть все))А будуючи комерцію так не вийде,тому що в комерції заробляють гроші!А де гроші заробляють все повинно бути під контролем.Ну і для себе треба щось отримати..Щось що можна і в оренду здавати у випадку чого.Це щось повинно бути оформлено.Бо навіть електрики не дадуть нормальної,максимум 15-20 квт.Тому починаючи з виносу меж ділянки та топографії і .....доки грошей вистарчить.
На приміщення документи зарас вимагають навіть державний замовник,а також може запросити хто завгодно.Хочеш контракт-будь любязний.Там до речі не тільки на приміщення а і на верстати,кваліфікацію працівників,повірки вимірювальних приладів,сертифікати різні,на емульсію...на вироби)) 

Ще раз: слоника їдять шматочками. 
І на етапі обдумування/проектування ніхто нікуди не прийде і ні за що не штрафане.

Якшо шо: виробничі площі в нас вже трохи менше 4 000 м2, і, так, є вироби з сертифікатами TUV (чесними, у Європі).

0

Поділитися повідомленням

Я б пошукав готові такі будівлі в себе в місті і поспілкувався з власниками. Судячи по вашим дописам Ви здатні зв'язатися з людьми достатнього рівня компетентності і обізнаності. Всі інші поради будуть ні про що, тому що ціни в Києві, Харкові, смт Троїцьке і с. Фуфівка будуть різними. 

Колись давно мені виявилося дешевшим створити свою будівельну бригаду для деяких подібних задачі, чим наймати різних підрядників. Але тоді в мене був час, енергія і цікавість до нового)) 

0

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку