#356582 Опубліковано: 15 березня Знаю що румун Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356585 Опубліковано: 16 березня Що ніхто такого чуда небачив ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356591 Опубліковано: 17 березня Треба брати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356593 Опубліковано: 17 березня Шкода що голови не має, може бути геморой з пошуком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356596 Опубліковано: 17 березня Там і без голови геморой буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356598 Опубліковано: 17 березня Я фігію наскільки людям немає чим займатись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356605 Опубліковано: 18 березня Там напрацювання на тому станку максимум 20 годин. Він простояв в тракторні майстерні. 1989 ріці в селі збудували нову майстерню і його привезли нового в пачці . Я там працював і то всьо бачив своїми очами. Корозія там поверхнева легенько стерається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356606 Опубліковано: 18 березня Так там і ціна цікава 7 грн за кг. Мене цікавить чи я виведу путя з електрикою бо там коло станка висіла велика металева шафа а шо там було в ній мене тоді зовсім нецікавило. Я металообробкою почав займатися 10 років тому, а станка нехотіли продавати а волочили з складу в склад пока неродеребанили. А тепер вже продают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356624 Опубліковано: 21 березня Електрику стовідсотково переможете. Окрім вфг, чого ще нема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356625 Опубліковано: 21 березня Нема там проблеми з ВФГ, т-паз цілий, привідна шестірня на місці, адаптувати нерідну ВФГ туди - елементарно. Окремого движка на подачі, чи місця під нього я не бачу, та навіть якби і був, то там все одно все вирішується чотирма пускачами з теплухами на весь фрезер. Хапайте і втікайте) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356638 Опубліковано: 23 березня адаптувати нерідну ВФГ туди - елементарно. Ай да ти шо! Мені цікаво чи ти -- хоч щось, колись, кудись адаптував, особливо коли йде мова за привалочні бази та підгонку нерідної голови до будь чого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356642 Опубліковано: 23 березня Ай да ти шо! Мені цікаво чи ти -- хоч щось, колись, кудись адаптував, особливо коли йде мова за привалочні бази та підгонку нерідної голови до будь чого От як тільки згадаєте назву колгоспу в якому ми разом бикам хвости крутили, щоб ви мали право мені тикати, тоді й розкажу, що і куди я адаптовував Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356643 Опубліковано: 24 березня Совком так і пре, таваріщі аноніми. А верстат прикольний, прямі направляйки, дизайн десь 50-х. Тільки мені здається не зовсім зручний в роботі, як універсал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#356645 Опубліковано: 24 березня Та яка там зручнiсть, воно одоробло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.