nero

Низькопрофільні прижими

31 повідомлення у цій темі

14 години тому, vaycartana написав:

Або за цей час заробити 12к :-)

Что то мне подсказывает, что вот эти парни ниже, зарабатывают много больше чем наши!

И при этом не гнушаются сами делать оснастку!

Они не гнут пальцы, не плачутся, а просто берут и делают что им нужно!

0

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, Stebium1 написав:

Что то мне подсказывает, что вот эти парни ниже, зарабатывают много больше чем наши!

И при этом не гнушаются сами делать оснастку!

Они не гнут пальцы, не плачутся, а просто берут и делают что им нужно!

1. Видео испанцев 8ми летней давность, тогда такая оснастка была в осовном в каталогах брандов и стоила как крыло от сомолета. 
2. 2е видео Вьетнам там насколько я знаю налоговая политика такая, что цена от китайцев будет х2, если не х3 + не факт, что вообще можно заказать. У них очень натянутые отношения. 
3. Не нужно путать видео, которые автор делает, как рекламу своего канала и то на чем он реально зарабатывает. 
4. Я не против изготовления оснастки самостоятельно. Мне на данном этапе это не выгодно,  мне повезло и могу продавать свое время дороже. Но не у всех такая ситуация, поэтому если есть время то почему бы и нет. 

0

Поділитися повідомленням

Напевно це найпростіший прижим !

Screenshot_20260707_194342.jpg

0

Поділитися повідомленням

#357580 Опубліковано: (змінено)

, 032triton написав:

Напевно це найпростіший прижим !

Screenshot_20260707_194342.jpg

Що буде, якщо використати його на столі з поганою геометрією поверхні? А саме такі столи зазвичай нам дістаються - коцки, заїздони, сколи... Макрогеометрія ніби в нормі, велика деталь ляже і обкатається нормально, а от мікрогеометрія, на яку і опираються деталі малої площі контакту(як от такі прихвати) стопудово стануть з перекосом. Там не все так просто, я тому і створив цю тему...

Змінено користувачем nero
0

Поділитися повідомленням

, nero написав:

Що буде, якщо використати його на столі з поганою геометрією поверхні? А саме такі столи зазвичай нам дістаються - коцки, заїздони, сколи... Макрогеометрія ніби в нормі, велика деталь ляже і обкатається нормально, а от мікрогеометрія, на яку і опираються деталі малої площі контакту(як от такі прихвати) стопудово стануть з перекосом. Там не все так просто, я тому і створив цю тема...

Якщо стіл аж настільки кривий , то і сама деталь ляже не так як потрібно !

0

Поділитися повідомленням

12 години тому, nero написав:

Що буде, якщо використати його на столі з поганою геометрією поверхні? А саме такі столи зазвичай нам дістаються - коцки, заїздони, сколи... Макрогеометрія ніби в нормі, велика деталь ляже і обкатається нормально, а от мікрогеометрія,

Тому й використовую такі прижими разом з плитою УСП. 

Плита встановлюється на верстат через прокладки.

І так, краде висоту. 

3

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку