Metal-Corset

Безкоштовний редактор та файлообмінник металоконструкцій онлайн

46 повідомлень у цій темі

Цікаво, народ, оцей формат скріншота з множиними текстовими поясненями в стилі манги ) корисний, і чи легко сприймається? Чи я надто захопився в намаганні впихнути як можна більше в один малюнок?

0

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я намагаюся знайти якусь текстову форму інструкції по використанню, поки збираюся з думками, як це зробити у відео форматі.

Змінено користувачем Metal-Corset
0

Поділитися повідомленням

4 години тому, Metal-Corset написав:

Цікаво, народ, оцей формат скріншота з множиними текстовими поясненями в стилі манги ) корисний, і чи легко сприймається? Чи я надто захопився в намаганні впихнути як можна більше в один малюнок?

воспринимается отлично. в силу того что.

изучать лично мне ваше ПО пока  не хочется.

так как есть готовое и доделывается по месту  

wp-17822174312228820608415694358689-1536x1152.jpg

2020 + переходники. 

А шо делать  Отпилил, прикрутил, доштыковал провода (в процессе) и поехало. 

0

Поділитися повідомленням

18 часов назад, softm сказал:

воспринимается отлично. в силу того что.

изучать лично мне ваше ПО пока  не хочется.

так как есть готовое и доделывается по месту  

wp-17822174312228820608415694358689-1536x1152.jpg

2020 + переходники. 

А шо делать  Отпилил, прикрутил, доштыковал провода (в процессе) и поехало. 

Це алюміневий профіль? Ну це "по богатому" ). Якщо є таке і не треба його купувати, то да. Бо взагалі то воно на порядок дорожче звичайного чорного профілю, який ще ї фарбувати треба.

Взагалі то,  я цей редактор розглядаю, як перший крок на шляху популяризації та більш широкого застосування профільних конструкцій у побуту. Просто його розробка - це те що я можу робити зараз до завершення війни и своєї демобілізації )

0

Поділитися повідомленням

, Metal-Corset написав:

Це алюміневий профіль? Ну це "по богатому" ).

Ага, пока не переделаешь 15 раз (по факту у меня постоянно что-то переделівается). Тогда это по умному и по дешевому. 

То есть надо добавить мне 4 АКБ, а потом ее 4. 

Надо снять все оборудование, пойти приварить планки, просверлить, покрасить, не промахнуться ... собрать назад. Надо делать с "запасом", то есть места они занимает больше. транспортировка усложняется, чуть что. 

0

Поділитися повідомленням

14 часа назад, softm сказал:

Ага, пока не переделаешь 15 раз (по факту у меня постоянно что-то переделівается). Тогда это по умному и по дешевому. 

То есть надо добавить мне 4 АКБ, а потом ее 4. 

Надо снять все оборудование, пойти приварить планки, просверлить, покрасить, не промахнуться ... собрать назад. Надо делать с "запасом", то есть места они занимает больше. транспортировка усложняется, чуть что. 

Ну технічно є можливості і на базі профільної труби все зробити таким собі конструктором без зварювання. Але в нас це не розповсюджено і тому технічно реалізувати складно. Власне в мене ідея цього редактора від саме цієї концепції і народилася. Сподіваюся до цього ще повернутись коли відпрацюю базовий функціонал застосунку, матиму якусь базу користувачів і фізичну можливість доступу не тільки до комп'ютера ) 

0

Поділитися повідомленням

1 година тому, Metal-Corset написав:

Ну технічно є можливості і на базі профільної труби все зробити таким собі конструктором без зварювання. Але в нас це не розповсюджено і тому технічно реалізувати складно.

Будет интересно ознакомится с набором под трубу 15*15.

для сборки прямоугольных конструкций. 

А то я не встречал, пока-то.

0

Поділитися повідомленням

5 годин тому, Metal-Corset написав:

Ну технічно є можливості і на базі профільної труби все зробити таким собі конструктором без зварювання. Але в нас це не розповсюджено і тому технічно реалізувати складно. Власне в мене ідея цього редактора від саме цієї концепції і народилася. Сподіваюся до цього ще повернутись коли відпрацюю базовий функціонал застосунку, матиму якусь базу користувачів і фізичну можливість доступу не тільки до комп'ютера ) 

Це про краб-системи мова?
Під 15х15 чи менші  - не бачив...

0

Поділитися повідомленням

3 часа назад, softm сказал:

Будет интересно ознакомится с набором под трубу 15*15.

для сборки прямоугольных конструкций. 

А то я не встречал, пока-то.

Я теж не зустрічав у нас ). Бо це тільки ідеї, які потребють реалізації зразків в металі, проработки технології виробництва і впровадження, а потім популяризації. Зараз можу займатись тільки програмною частиною. Сподіваюсь, що після демобілізації з ЗСУ буде змога реалізувати інше. А поки треба фіналізувати цю війну...

1

Поділитися повідомленням

17 годин тому, Metal-Corset написав:

Я теж не зустрічав у нас ). 

Расскажите, где встречали. А то я вообще нигде и никогда не встречал универсальных крепежей на профтрубу. И все время сваривал. 

0

Поділитися повідомленням

https://krab-system.com.ua/ru/truba-20-20/nabor-krepleniy-20/
хоча "універсальність" у такому типі кріплення - питання дискусійне. Але по міцності норм.

2

Поділитися повідомленням

В 30.06.2026 в 11:35, softm сказал:

Расскажите, где встречали. А то я вообще нигде и никогда не встречал универсальных крепежей на профтрубу. И все время сваривал. 

https://www.pinterest.com/pin/399413060693852189/

Я не шукав конкретних виробників для придбання та використання, а скоріше як технологію, тому ось як приклад одного з варіантів

0

Поділитися повідомленням

Зробив канал на Youtube де вже 2 роліка виклав https://www.youtube.com/@Metal-Corset

Один коротенький про призначення та можливості сайта-редактора:

Другий у вигляді урока по створенню каркаса електрощіта, про який розмовляли раніше:

Буду вдячний за відгкуи, рекомендації та пропозиції по формі та змісту відео.

1

Поділитися повідомленням

Вот такое попалось

Screenshot_2026-07-21-00-10-16-78_b86672daa061159f52c1a3195c773d05.jpg

1

Поділитися повідомленням

Цікавий кронштейн, такого не бачив ще хоча полюбляю подібні системи кріплення. В нас рідко щось таке бачу, а ось в Инстаграмі знайшов, якесь в'єтнамське підприємство стільки різних цікавих кронштейнів робить, аж завидки беруть )

0

Поділитися повідомленням

3 години тому, Metal-Corset написав:

Цікавий кронштейн, такого не бачив ще хоча полюбляю подібні системи кріплення. В нас рідко щось таке бачу, а ось в Инстаграмі знайшов, якесь в'єтнамське підприємство стільки різних цікавих кронштейнів робить, аж завидки беруть )

Я раньше считал это блажью. Ага. Жизнь "подлечила". 

0

Поділитися повідомленням

Версія 2.00.1 metal-corset.com. Додав  інструмент Майстр виробів, де живуть шаблони-майстри для стандартних виробів, які  формуються по параметрам користувача. Наразі там тільки Стіл та Полиця аля стілаж, але буду активно додавати нові вироби. В планах ящік для електромонтажу мабудь, альтанка, ... а можливо те що мені запропонуєте ви. 

Тобто тепер не треба будувати кожну деталь окремо, задаєте розміри і получаєте готову конструкцію, яку можете вже доопрацювати, якщо вона надто проста для вас ).

Окрім цього там купа різних інструментів додалась і існуючі доробились. Долучайтесь.

0

Поділитися повідомленням

Нарешті у версії 2.01.1  Metal-Corset.com вже зробив експорт в STEP-файл. До цього там вже в майстр-шаблонах є три вироби: Стіл, Полиця, та Скриня для інструментів з дверцятами. Далі буде...

1

Поділитися повідомленням

Вітаю всіх, шановне панство! Кількість майстр-шаблонов росте і ось вже скільки. Навіть не знаю, чи записувати відео як зробити швидко стіл-альтанку? Відкриваєш сайт https://metal-corset.com/, натискаєш іконку Майстр виробів, по малюнку вводиш свої розміри, тиснеш кнопку сформувати і все вже готове. Пограйтеся, це цікаво )

masters.png

0

Поділитися повідомленням

Народ, накидайте будьласка ідей, на які конструкції зробити майстр-шаблони ще?

Змінено користувачем Metal-Corset
0

Поділитися повідомленням

• Вело-парковка.
  • поручни-платформа подъема  для кресла-колесного для стандартного и двойного дверного проема
  • Складской стеллаж для стандартного пластиковго контейнера (берите из ассортимента Эпицентра литров на 20-40). Или пластиковые тонкие на 80л из Юска. Для обуви - самое то. 
  • стол монтажника РЕА
  • подставка под ЧПУ (за основу можно взять продаваемые на проме и алике недорогие решения ... ну так ... до 3000)
  • Подставка под плиты 360*360 УСП-12, собранные в стол (сварочный пост)
  • стол-подсткавка для 3Д-принтера
  • Домик для котов, уличный под обшивку МДФ
  • Подставка для настольного токарного, фрезерного, китайцев, ТВ16
  • Табуретка для сидения
  • Стол для прием пищи и жидкости
1

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку