#357984 Опубліковано: 1 вересня Потрібно виготовити лімби з дюралю. Токарна робота , накатка ,гравіювання. Або можна двох виконавців : один виточити , інший награвіювати. Деталі однотипні , 10 шт. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#357985 Опубліковано: 2 вересня Маю лімби з заочного станка ЗВ642 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#357987 Опубліковано: 2 вересня Обратитесь к форумчанину Igorkawa. когда-то закзывал у него. очень качественная работа. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#357990 Опубліковано: 3 вересня не в якості пропозиції, а токма для підтримки розмови: а пластикові не задловілнять? Їх можна надрукувати на принтері.... 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#357992 Опубліковано: 3 вересня 2 години тому, Jonhson написав: не в якості пропозиції, а токма для підтримки розмови: а пластикові не задловілнять? Їх можна надрукувати на принтері.... я і не думав. підходить, дякую. знаєте ,хто може зробити ? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#358003 Опубліковано: 6 вересня Вам написали, Ігорь. У мене також є його лімби. Треба ще декілька.... Також би замовив 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#358005 Опубліковано: 6 вересня (змінено) Ігор (Igorkawa) колись виготовив чудові лімби і для мого станочка, якість - супер! Я дуже вдячний Ігорю за якісну роботу. Я систематично дивився дуже цікаві, та повчальні видео на його каналі (на Ютубі), алє 5 років тому чомусь відео на його каналі перестали з,являтися - щось трапилось... дай Бог щоб нічого поганого. Ось як Ігор робив лімби Змінено 6 вересня користувачем AIL 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#358030 Опубліковано: 8 вересня , AIL написав: Ігор (Igorkawa) колись виготовив чудові лімби і для мого станочка, якість - супер! Я дуже вдячний Ігорю за якісну роботу. Я систематично дивився дуже цікаві, та повчальні видео на його каналі (на Ютубі), алє 5 років тому чомусь відео на його каналі перестали з,являтися - щось трапилось... дай Бог щоб нічого поганого. Ось як Ігор робив лімби ігор сказав, що не робить. раніш теж робив мені . я теж був задоволений. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах