Brovar

ВДУ 506 У3 - проблема з платою управління

2 повідомлення у цій темі

Вже багато років стоїть в мене без діла такий апарат. Не працює управління. Колись по молодості намагавсь поремонтувати плату , але нічого не вийшло . Плата залита лаком, паяється погано, тому їй мабуть вже капець. Може хто зтикався з такою проблемою, як виходили із ситуації? Можливо є якісь готові рішення організовать управління силовим блоком на базі "ардуіно" ?

20171109_212435.jpg

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Человек который сможет подружить этого монстра с ардуино или Тони Старк или очень талантливый электронщик/программер который за такое не возьмется ввиду занятости более высокооплачиваемой работай. 

Оптимальный вариант - купить готовые платы/плату (он кстати одно или 2х платный?) или весь блок в сборе. Цена до 100 у.е. за блок. Кстати косяки в нем могут быть не только в плате блока управления но и на самом аппарате, зачастую вылетает тиристоры возле вентилятора. Тогда он разбрызгивает металл и не работает на малых токах. 

Хотя блок управления у Вас уже есть и довольно не плохо выглядит. Можно и платы отдельно отремонтировать. Если конечно не очень раскурочены. 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!


Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.


Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку