softm

Пятничная тема

553 повідомлення у цій темі

7 минут назад, R2M2 сказал:

Навпаки, втiк з вашого москальского ментального полону. Чого i вам бажаю!

:)
Будемо боротися за звання "професійний 3,14здун"?

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
9 минут назад, Одессит сказал:

:)
Будемо боротися за звання "професійний 3,14здун"?

Майстернicть горiлкою з себе не виженеш. Ви ж розумiєте це, пан Євген. Будьмо!

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 минуты назад, R2M2 сказал:

Майстернicть горiлкою з себе не виженеш. Ви ж розумiєте це, пан Євген. Будьмо!

Горілка того не варта!

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
17 минут назад, Сергій Лавріненко сказал:

Ну мужики. Мені потрібно літру або більше.І почну вас розуміти.А від стограма вас ніяк не зрозуміть.

Через терни до зiрок... Має бути надруковано на кожiй пляшцi, я вважаю.

Змінено користувачем R2M2
0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 минуты назад, R2M2 сказал:

 

 

4 минуты назад, Одессит сказал:

Горілка того не варта!

Але ж ми її вартi. Це вже вирiшене питання i наполягаю не сперечатися з цього приводу.

Змінено користувачем R2M2
0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
14 минуты назад, R2M2 сказал:

Через терни до зiрок... Має бути надруковано на кожiй пляшцi, я вважаю.

Доки сперечались, в мене кіт втяг добрячий шмат м'яса...

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 минуты назад, Одессит сказал:

Доки сперечались, в мене кіт втяг добрчий шмат м'яса...

О, наша "людина". Хай йому теж щастить!

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Через терни до зірок.

Якщо не помиляюся,це написано на могилі Шмідта.Всі книжки про нього вже повіддавав.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, R2M2 написав:

Не кажить це американцям тiльки.

 

Яким? З Брукліна? :)

 

Яка ж, все ж таки, строката та Одеса, NY відпочиває...

Змінено користувачем Karmadon
0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
2 минуты назад, Karmadon сказал:

 

Яким? З Брукліна? :)

 

Та хоч з Одеси штату Флорiда!

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, R2M2 написав:

Та хоч з Одеси штату Флорiда!

 

От я про те й кажу ;)

 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А хто що скаже про якicть токарних патронiв гродненських радянського часу на 6 умовний конус (200мм) классу П? Чи варто придбати, чи шукати щось iнше? Цiна питання за новий зi зберегання 5к гривень. Чи є якicнi альтернативи у тому ж цiновому дiапазонi? I що скажете за китайскi брусковi рiвнi аля 0.02 мм на м?

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
7 минут назад, R2M2 сказал:

А хто що скаже про якicть токарних патронiв гродненських радянського часу на 6 умовний конус (200мм) классу П? Чи варто придбати, чи шукати щось iнше? Цiна питання за новий зi зберегання 5к гривень. Чи є якicнi альтернативи у тому ж цiновому дiапазонi? I що скажете за китайскi брусковi рiвнi аля 0.02 мм на м?

Тойневцеіїтемі!

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 минуту назад, Одессит сказал:

Тойневцеіїтемі!

Це було жорстоко. Та ладно, хай буде гречка...

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, Stebium1 написав:

...платит работодатель.

 

Оце повбивав би. БЛ..., чому людина не платить сама свої податки?!

Шоб розуміла, куди і за що! І мала право питати.

Демсокира форева.

1

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
31 минуту назад, Stebium1 сказал:

Думаете кто то будет платить?

А що ви зараз робите?

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, softm написав:

воочату

Прошу? Шо то є?

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 минут назад, Stebium1 сказал:

Я не так хорошо знаю Украинский язык, что бы на нём думать

Дивлячись на вашу роботу (лани широкополі): це дуже дивно...

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вавилонська вежа зачинена "на профілактику" до ранку наступного року :)

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
, softm написав:

Кожен новий день в великій Україні як наступний рік, тому тема ся відкрита. Просимо писати лише українською. Решта - видаляється, і тіки но модератори зможуть чесно поржати с проявів отувовуво у цій файній темі :) 

Понадривати животи певне ;)

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@softm П'ятниця подовжена... То є добже!
Нам з @R2M2 ще належить з'ясувати: хто з нас найкращий "3,1415здун-тєорєтік" :)
Сьогодні хінкалі та коньяк :)

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Шось у мене п'ятниця ніяк не кінчиться.Так і вас начитався і вспам'ятав язірова з його перлами: "підарунок" та "бімба у вагіні".

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Може варто запровадити кулінарну гілку на форумі?

Ну, так би мовити : "Що їдять справжні чіпмейкери?"

Я наприклад , кожної неділі готую для своєї родини - ПЛОВ УКРАЇНСЬКІЙ (зі свіниною).

Смакота неймовірна!

Можу поділитися процесом приготування.

А згодом запровадимо автозбори чіпмейкерів в мальовничих куточках України на приготування ПЛОВУ в чавунних казанах і на дровах - ЧИПІВКИ.

Все ж такі чавун - як матеріал для верстатів знайомий більшості чіпмейкерів.

 

Змінено користувачем Саша
0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ок.

Хто є з Запоріжжя?

Бо там щось козакі в чавунних казанах теж готували. Але я погано знаю ту тему...

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 години назад, Саша написав:

Може варто запровадити кулінарну гілку на форумі?

Вона вже є .  

 

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!


Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.


Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку