#166824 Опубліковано: 26 лютого, 2019 , Володимир Фещук написав: Про бринзу. Бувало на ринках зустрічали, люди робили самі, дуже схожа до тієї самої бринзи. Ви яку саме бринзу маєте на увазі? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#166826 Опубліковано: 26 лютого, 2019 (змінено) , Karmadon написав: Ви яку саме бринзу маєте на увазі? Ем... Та не знаю як описати))) таку, яку мої родичі додавали в бринзу (живуть біля Чернівців). Така сама, яку ми купували в яремче Здається біла. Розсипчата трохи (тобто кришиться), не солона або слабосолона Змінено 26 лютого, 2019 користувачем Володимир Фещук 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#166827 Опубліковано: 26 лютого, 2019 , Володимир Фещук написав: Та не знаю як описати))) З молока якої тварини? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#166828 Опубліковано: 26 лютого, 2019 , Karmadon написав: З молока якої тварини? Здається овеча. Принаймні так казали в яремче))) Доречія колись привозив бринзу з Болгарії, овечу. Продавалася в супермаркеті. Солона. В нас не шукали? Чи це зовсім не те? Не комільфо?) Я не великий спец в сирах, доречі Куштував багато смачних. І брів, і дорослих блю, і ... Ще там всякі) а, згадав, ґауда, камамбер, ну і пармезан трохи їв. Але судити не берусь 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#166830 Опубліковано: 26 лютого, 2019 , Володимир Фещук написав: Здається овеча. В нас не шукали? Так, овеча. В нас вона тільки на заході є в продажу, в моєму Мухосранську таке не вживають 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#166831 Опубліковано: 26 лютого, 2019 , Karmadon написав: Так, овеча. В нас вона тільки на заході є в продажу, в моєму Мухосранську таке не вживають Козяча не підійде??? Знаю точно, що на Житомирщині мінімум двоє ремеслярів роблять бринзу. Хорошу. Про одного навіть в новинах показували. Він з ордло переїхав 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#166832 Опубліковано: 26 лютого, 2019 , Володимир Фещук написав: Козяча не підійде??? ХЗ, чесно кажучи, не куштував. Хочу автентичної, з вівці 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167598 Опубліковано: 1 березня, 2019 В 26/02/2019 в 11:47, Володимир Фещук сказал: Сирний суп. ...... Хочу додати. Якщо хтось щось приготує за нашими рецептами - пишіть, нам всім буде приємно Дякую за рецепт, супчик суперовий, але фасоль вирішив брати не консервовану +) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167627 Опубліковано: 1 березня, 2019 В 24.02.2019 в 15:23, vlad69 сказал: А ще шурпу можу россказати як варити. Давайте ще й шурпу!!!! 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167660 Опубліковано: 1 березня, 2019 2 години назад, vaiosx написав: Дякую за рецепт, супчик суперовий, але фасоль вирішив брати не консервовану +) Будь-ласка! Їх ще є у мене всяких, просто немає часу писати. А з приводу квасолі - я не казав, що з консервованої краще. Просто завжди хочеться зекономити час) ПС: супчик у вас гарно виглядає) 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167661 Опубліковано: 1 березня, 2019 1 час назад, sun6791 сказал: Давайте ще й шурпу!!!! Будь ласка. Перепробував декілька рецептів приготування,але останній виявився найкращим. Щоб довго не строчити мемуар,даю ссилку на рецепт і взагалі на дуже чудовий кулінарний сайт . Буде дуже корисний майстрам на кухні. Одне від себе добавлю- смачніше за все шурпа виходить з баранини,якщо не вживаете,тоді з телятини. Але кістка і там і там має бути присутня. Бульон без кістки це не бульон. Смачного ! https://www.edimdoma.ru/retsepty/80659-shurpa 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167662 Опубліковано: 1 березня, 2019 1 година назад, sun6791 написав: Давайте ще й шурпу!!!! Шурпа - це теж холіварна тема. Сотня варіацій 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167666 Опубліковано: 1 березня, 2019 , vlad69 написав: Щоб довго не строчити мемуар,даю ссилку на рецепт і взагалі на дуже чудовий кулінарний сайт . Буде дуже корисний майстрам на кухні. https://www.edimdoma.ru/retsepty/80659-shurpa Так, там багато непоганих рецептів. І що мені завжди подобалося - там можна виставити, на скільки порцій хочеш приготувати, і сайт самостійно перерахує тобі потрібну кількість продуктів. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167671 Опубліковано: 1 березня, 2019 13 минуты назад, Володимир Фещук сказал: Сотня варіацій Хоча б одну. Колись довелося скуштувати цієї страви - по сьогоднішній день не можу забути. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167675 Опубліковано: 1 березня, 2019 24 минуты назад, vlad69 сказал: даю ссилку на рецепт Щиро дякую! При нагоді спробую відтворити його самостійно. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167821 Опубліковано: 2 березня, 2019 В 25.02.2019 в 08:21, Nick.Mih. сказал: Якщо цікаво, напишу докладніше, Доброго вечора ! Чекаємо рецепт. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167848 Опубліковано: 2 березня, 2019 Всім доброго! Я ще не задрюкав вас , шановне паньство рисовою дієтою? Родина замовила мені на завтра (неділя) - легий, соковитий, розсипчастий рис з овочами в мультиварці . Час приготування страви 1 год. Чи робити звіт зі світлинами? Є бажаючи? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167852 Опубліковано: 2 березня, 2019 Поделюсь и я своим рецептом супчика.Готовлю его обычно на природе,на костре.Простенько,быстренько,не затратно,сытно и вкусно!Итак,Рыбный суп.Инридиенты:консервы-сардины в масле,можно почти самые дешовые,примерно одну банку на котелок/кастрюлю 3-4литра,2-4 вареных вкрутую яйца,картошка,полжмени риса,вода.Зажарка(можно заранее приготовить дома):Сало(можно даже немного с мясом),лук,морковка.Сало режем некрупно,примерно кубиками 5-10мм(зависит от предпочтений,может кто то не ест сало в зажарке)лук как обычно на зажарку,морковку так же режем кубиками 4-6мм.Можно на крупную терку потереть морковку,но мне нравится именно порезаная.Жарим сало на сковородке примерно до начала поджаривания,затем добавляем морковку,обжариваем (чем сильнее обжарить,тем темнее будет супчик в итоге),последним добавляем лук,и дожариваем до готовности.Зажарки много на бывает,поэтому на такое количество воды зажарки где то должно получиться грамм 200-250.Опять таки на любителя-я к примеру терпеть не могу вареный лук,но жареный обожаю.Варим картошку,бросаем рис,за 10мин. до готовности добавляем зажарку,порезанные или подавленные вилкой яйца,и консерву.На медленном огне доводим до готовности,5-10минут дать настояться,и-приятного аппетита!Супчик пользуется неизменным успехом на слетах,куда я инода езжу,да и по сезону дома готовлю на костре,когда с друзьями собираемся. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167878 Опубліковано: 2 березня, 2019 2 часа назад, инженер сказал: Доброго вечора ! Чекаємо рецепт. Здраствуйте. Дуже довго писати, та все і не напишеш. Хочу порекомендувати найкращого фахівця у цьому ділі на домашній кухні: (хліб майже такий самий, тільки у мене темніший і дріжжі я не кладу: тому мій піднімається погано). Успіхів бажаю. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167888 Опубліковано: 2 березня, 2019 26 минут назад, Nick.Mih. сказал: Успіхів бажаю. Дякую ! 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167923 Опубліковано: 3 березня, 2019 Греческий пирог- турта. Фарш- можно любой( в данном случае свинина- режу ножом, соль, лук). Тесто- в данном случае бездрожжевое , покупное из АТБ. ( Лучше делать самому- просто решили попробовать покупное) Турту делают ещё и с начинкой из тертой тыквы. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#167924 Опубліковано: 3 березня, 2019 Кстати- на плите чугунный казан Мелитопольского производства, брал позапрошлым летом что- то около 500 гривень Замечательная вещь. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#168039 Опубліковано: 3 березня, 2019 Файний рис в мене сьогодні вийшов. Поділюся, і для себе занотую, щоби не забути "родзинку". Отже беремо цибулю і моркву помірно (200-250 гр.) Оливочкі без кісточок (50-100гр.) Рис пропарений 4 мірних кілішка від мультиваркі (приблизно 500 гр.) Цибульку ріжемо дрібонько: Моркву соломкою на терці: Оливочкі на 3 частини кожну: Рис 4 мірних кілішка: 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#168043 Опубліковано: 3 березня, 2019 Рис миємо від крохмалю холодною водою: Промитий ставимо стікати від залишків води: Можна одразу до рису вкинути оливочкі: 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#168045 Опубліковано: 3 березня, 2019 Вмикаймо мультиварку на режим смаження: Рослинної олії небагато, на донишці: Смажимо цибульку: Одразу кладемо чайника на малий вогонь, щоби хвилин за 20 вода в ньому закіпіла: 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах