#132498 Опубліковано: 16 вересня, 2018 привіт усім.приводячи даний компресор до робочого стану,задумався,чи не зробити об'єднану тему на форумі, щоб кожний міг доповнити її корисною інформацією про ремонт і модернізацію таких або схожих бежецьких компресорів. і так. почну із свого:) трудився в тракторній майстерні(красив і качав колеса), і звідки був забраний.шкода фотографії не зробив,але на словах можна передати картину:включався у ручному режимі,більше як 4 не качав, в мазуті,в пилюці на 2 сантиметра, а поверх цього пирога старалися голуби два роки. двигун його рідний і один раз ремонтувалася голова. ревізія виявила відсутність одного клапана біля поршня низького тиску і зламану пружину клапана в ресивері. думаю список доповниться при подальшому ремонті. відмив і покрасив ресивер. перебрав голову з добавленням відсутніх клапанів і заміною прокладок. ну і пару фото. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#259070 Опубліковано: 26 вересня, 2020 Як справи просуваються з ремонтом ? Закінчили вже проект? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#259084 Опубліковано: 27 вересня, 2020 Ремонт призупинився на етапі пошуку електродвигуна меншої потужності, бо рідний 15квт якось мене не влаштовує. Плюс за цей час майстерня поповнилася токарним тс70 точильними 3б634 та 3л631, прес окс чекає ремонту. Тай роботи під нього не має, отак і стоїть незавершений. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#349703 Опубліковано: 16 лютого Доброго дня шановні. Також в хозяйстві з'явився такий звір, тому виникли деякі питання. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#349704 Опубліковано: 16 лютого (змінено) Чи повинен бути по заводу в корпусі фільтру ще якийсь фільтруючий елемент, чи ні? Змінено 16 лютого користувачем lexa 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#349706 Опубліковано: 17 лютого Я думаю що щось там мало б бути. Я б дивився в сторону сучасних паперових фільтрів. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#349714 Опубліковано: 17 лютого Нафіга так дофіга цих клапанів?? Шо який должен робить може хто обьяснить? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#349716 Опубліковано: 17 лютого Дорабатывал в таком компрессоре систему смазки. Убрал штатный масляный насос и поставили отдельно насос нш с отдельным электродвигателем и автомобильным масляным фильтром. в масляную магистраль врезали автомобильный датчик давления масла с нормально разомкнутыми контактами на 3,5 бара. При включении компрессора включается гидростанция, срабатывает датчик и даёт команду на включение двигателя компрессора. Двигатель поставили на 10 квт. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#349717 Опубліковано: 17 лютого В мене остався один зривний клапан на ресивері. А всі інші до мене заглушили. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350567 Опубліковано: 25 березня Процесс сборки идёт. Как думаете движка 7кв хватит или будет мало? Какой номинал родного движка? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#350568 Опубліковано: 25 березня (змінено) Рідний на перших 15квт. Потім ставили 11квт. Я особисто замінив з 15 на 11. Якби був меншої потужності теж поставив би,але не менше 7. Змінено 25 березня користувачем bogdangrinevic86 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах