MISHA KU

Сім пара від Київстар Мобільний 3G інтернет

3 повідомлення у цій темі

Добрий день, пропоную тут обговорити  якість інтернету 3G від різних провайдерів.

Все почалося з того, що я  купив собі комплект для підключення 3G інтернету ,модем хуавей 8372 + антена Стріла, і ось виникає питання чому коли в модем встановлено картку Life , швидкість інтернету 19 мегабіт , а коли встановлено картку( сім пара) від київстар , швидкість не більше 3 мегабіти( в кращому випадку...) В описі тарифу написано повний безлім без обмеження швидкості після 3 гб наданого трафіку .Модем справний на всі 100% , на лайф покриття 5 поділок з 5ти, на київстар 4 з 5ти ( СІМПАРА МАЄ КОНТРАКТНУ ОСНОВУ)  . Вишка за 2,2 км від мене  . Хз чому ця "сім пара" так "рубає" швидкість........ Хочу почути думку людей які розбираються в технологіях мобільного звязку . Дякую

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А попробовать поставить симку в смартфон,и проверить скорость?Я сейчас пользуюсь водафон,с тарифом безлим 3ж.В принципе нормально,тем более,что кабельного интернета у меня нет,гдк я живу.Скорость надо померять,потом сообщу если интересно.

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Без антени в мене швидкість погана, і телефон в будинку не ловить 3ж , а в модемі + антена 19 мегабіт

Я думаю, що швидкість занижена штучно!!! Бо коли ловить 3ж то швидкість може бути навіть до 30 мегабіт , але в раховуючи втрати то швидкість має бути мінімум 10 15 мегабіт за умови нормального покриття 3ж , як що я сьогодні візьму сімку просто 3ж київстар від телефону де є трафік для інтернету і швидкість буде така як на лайфі ,то штучно занижена швидкість буде доведена 100% . Хоча ще швидкість може залежати від положення антени!

0

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!


Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.


Увійти зараз

  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, які переглядають цю сторінку