Це оголошення Призупинене. Ви не можете купити його зараз.
Лот скінчився

Набір для блискучого цинкування,цинкование набор


Набір для блискучого цинкування,цинкование набор

680,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення Лот скінчився
Доступна Кількість 2
ЦІна 680,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Оплата Готівка, Переказ на пластикову карту
Отримання Самовивіз, Відправка Новою Поштою
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Набір для блискучого цинкування із золотистою и прозорою пасивацією.
Дозволяє реставрувати старі і покривати нові металічні деталі(восновному сталь і чавун) довжиною до 15см(ванночки 130х80х170мм)(чи будь-якої іншої довжини у Вашому посуді…).Отримане покриття забезпечує надійний захист від корозії,а також красивий зовнішній вид. В комплект входить все що на другому фото,а саме:
1.Ванночки із полипропілену на 1,35 літра з кришками - 3шт.
2. Розчин для блискучого цинкування - 1,5 літра із запасом блискоутворювача(50мл,вистачить на близько 2 квадратних метрів покриття).
3. Два цинкових аноди(по 130х20х10мм) з титановим токопідводом (вистачить для покриття шаром 20мкм(норм. товщина) більше двох квадратних метрів площі деталей).
4. Розчин для золотистого освітлення і пасивації 1.5 літра(так як безпосередньо після цинкування деталі мають жотуватий відтінок,та й швидше кородують) + 50мл концентрата для компенсації його витрати(вистачить на 2+ м2 площі).
5. Розчин для безбарвного освітлення і пасивації 1.5 літра(так як безпосередньо після цинкування деталі мають жотуватий відтінок,та й швидше кородують) + 50мл концентрата для компенсації його витрати(вистачить на 2+ м2 площі).
6.Проводи з затискачами типу крокодил(2шт.) + кілька мідних провідков для підвішування деталей(використовуються багаторазово).
7.Паперова інструкція з можливими неполадками,методами усунення і т. д.
8.Якісна упаковка.
На фото випадкові деталі до покриття і після нього.Деталі не полірувалися,тільки знята ржавчина и одразу оцинковка. Для роботи Вам знадобляться: вода для промивки(із крану і т. д.),зарядне для автоакумулятора(або ж сам акумулятор на 6 чи 12 вольт,чи будь-який блок живлення на ту ж напругу з регулюванням струму),бензин,розчинник, акумуляторний електроліт. Технологія цинкування зводиться до слідуючого: Перед покриттям виріб слід очистити від грубої ржавчини і забруднень,наприклад болгаркою,щіткою і т. д.Потім йде обезжирення – знімаємо жирові забруднення пензликом чи,змоченими бензином,а потім те ж саме,але чистою ганчіркою з розчинником(646,647…).Для більш якісного обезжирення можна використати додатково будь-які миючі засоби в горячій воді.Далі йде травлення.(тобто розчинення ржавчини і оксидів).Його проводимо в акумуляторному електроліті,розведеному навпіл водою і нагрітому до близько 50 градусів.
Далі промиваємо деталь водою(з-під крана чи поливом із якоїсь ємності 10 секунд і більше),і ставимо на цинкування.Підключаємо мінус на деталь(чорний зажим блока живлення),плюс на цинк,струм - від 1 до 5 ампер на кв.дециметр,тривалість – при струмі 2 ампер на дециметр площі деталі – близько 30 хвилин(при збільшенні часу покриття відповідно збільшується витрата цинку і добавки,але також і корозійна стійкість(аж до вічного покриття)).Далі деталь промиваємо у ванночці вловлювання розчину + під краном і одразу ставимо у ванну пасивації(золотистої чи безбарвної) на 15-45 секунд – і знову промиваємо,потім сушимо - готово! Травлення слід проводити під вытяжкою,під навісом,на відкритому повітрі і т.д.Невдалі покриття легко знімаються в розчині акумуляторного електроліту.При довгих деталях аноди можна скріпляти в гірлянди,але і розчину треба більше.
Найгірше,що можна зробити, - переплутати полярність (плюс і мінус) в самому розчині цинкування,що може за 5-10хв. вбити електроліт(хоча він завжди в продажі (170грн за 1.5 літра з запасом блискоутворювача)).Даний електроліт приготовано із реактивів марки *химически чистый*,пророблено струмом і випробувано на отримання блискучого цинку.Також великий його плюс в відсутній необхідності нагріву(але не нижче 15 градусів)(як і інших розчинів у наборі).При неотоплюваному приміщенні можна підкласти під ванночку паяльник і стальну пластинку(для рівномерного нагріву)(паяльника на 40 ват вистачить для підтримки у ванночці 25 градусів).При старанній промивці деталей і виключенні попадання в розчин забруднень служить довго і не боїться тривалого зберігання між використанням.Всі розчини свіжоприготовані і випробувані.Блискоутворювач додається тільки при погіршенні блиску по кілька милілітрів. Концентрати для пасивації – аналогічно.На ВСІ питання відповім(бажано у приватних повідомленнях).


Набор для блестящего цинкования с золотистой и бесцветной пассивацией.
Позволяет реставрировать старые и покрывать новые металлические детали(в основном сталь и чугун) длиной до 15см(ванночки 130х80х170мм)(или любой другой длины в Вашей посуде…).Получаемое покрытие обеспечивает надежную защиту от коррозии,а также красивый внешний вид. В комплект входит все что на втором фото,а именно:
1.Ванночки из полипропилена на 1,35 литра с крышками - 3шт.
2. Раствор для блестящего цинкования - 1,5 литра с запасом блескообразователя(50мл,хватит на около 2 квадратных метров покрытия).
3. Два цинковых анода(по 130х20х10мм) с титановым токоподводом (хватит для покрытия слоем 20мкм(норм. слой) более двух квадратных метров площади деталей).
4. Раствор для золотистого осветления и пассивирования 1.5 литра(так как непосредственно после цинкования детали имеют желтоватый оттенок,да и быстро корродируют) + 50мл концентрата для компенсации его расхода(хватит на 2+ м2 площади).
5. Раствор для бесцветного осветления и пассивирования 1.5 литра(так как непосредственно после цинкования детали имеют желтоватый оттенок,да и быстро корродируют) + 50мл концентрата для компенсации его расхода(хватит на 2+ м2 площади).
6.Провода с зажимами типа крокодил(2шт.) + несколько медных проводков для подвешивания деталей(используются многократно).
7.Бумажная инструкция с возможными неполадками,методами устранения и т. д.
8.Качественная упаковка.
На фото случайные детали до покрытия и после него.Детали не полировались,только снята ржавчина и сразу оцинковка. Для работы Вам понадобятся: вода для промывки(из крана и т. д.),зарядное для автоаккумулятора(или же сам аккумулятор на 6 или 12 вольт,или любой блок питания на то же напряжение с регулировкой тока),бензин,растворитель, аккумуляторный электролит. Технология цинкования сводится к следующему: Перед покрытием изделие следует очистить от грубой ржавчины и загрязнений,например болгаркой,щеткой и т. д.Потом следует обезжиривание – снимаем жировые загрязнения кисточкой или ветошью,смоченными бензином,а потом то же самое,но чистой ветошью с растворителем(646,647…).Для более качественного обезжиривания можно использовать дополнительно любые моющие средства в горячей воде.Далее следует травление.(то есть растворение ржавчины и окислов).Его проводим в аккумуляторном электролите,разведенном пополам водой и нагретом до ок. 50 градусов.
Далее промываем деталь водой(из-под крана или поливом из любой емкости 10 секунд и более),и ставим на цинкование.Подключаем минус на деталь(черный зажим блока питания),плюс на цинк,ток-от 1 до 5 ампер на кв.дециметр,продолжительность – при токе 2 ампер на дециметр площади детали – около 30 минут(при увеличении времени покрытия соответственно увеличивается расход цинка и добавки,но также и коррозионная стойкость(аж до вечного покрытия)).Далее деталь промываем в ванночке улавливания раствора + под краном и сразу ставим в ванну пассивирования(золотистого или бесцветного) на 15-45 секунд – и снова промываем,потом сушим - готово! Травление следует производить под вытяжкой,под навесом,на открытом воздухе и т.д.Неудавшиеся покрытия легко снимаются в растворе аккумуляторного электролита.При длинных деталях аноды можно скреплять в гирлянды,но и раствора требуется больше.
Худшее,что можно сделать, - перепутать полярность (плюс и минус)в самом растворе цинкования,что может за 5-10мин. убить электролит(хотя он всегда в продаже (170грн за 1.5 литра с запасом блескообразователя)).Данный электролит приготовлен из реактивов марки *химически чистый*,проработан током и испытан на получение блестящего осадка цинка.Также большой его плюс в отсутствии необходимости в нагреве(но не ниже 15 градусов)(как и остальных растворов в наборе).При неотапливаемом помещении можно подложить под ванночку паяльник и стальную пластинку(для равномерного нагрева)(паяльника на 40 ватт хватит для поддержания в ванночке 25 градусов).При тщательной промывке деталей и исключении попадания в раствор загрязнений служит долго и не боится длительного хранения между работами.Все растворы свежеприготовленные и испытанные.Блескообразователь добавляется только при ухудшении блеска по нескольку миллилитров. Концентраты для пассивации – аналогично.На ВСЕ вопросы отвечу(желательно в ЛС).


Питання та відповіді