Це оголошення Призупинене. Ви не можете купити його зараз.
Це оголошення Завершене!

Трубозгин ТГН-127


Трубозгин ТГН-127

36 000,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення Це оголошення Завершене!
Доступна Кількість 1
ЦІна 36 000,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Оплата Готівка, Переказ на пластикову карту
Умови пплати оплата при отриманні из рук в руки, або попередня плата на карту Приватбанка
Отримання Самовивіз
Допумови по доставці механізоване завнтаження у ваше авто за мій рахуночок
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Йде суцільна розпродажа свого обладнання.
Продаю самовивозом або можу загрузити курьєру транспортної компанії. Механізоване навантаження на відкритий кузов забезпечую я. Продаю яке є без негативу та претензій потім. Дивіться на місті що берете уважно. Якщо берете у сліпу, то на мене не нарікайте. Що незрозуміло запитуйте.
Трубозгин гідравлічний у робочому стані. У комплекті три матриці трикутні,радіусом 550,800 та 1500 мм. Она матриця плоска радіусом 2000мм.Ці матриці будуть відвантажені разом зі станком. Ціна вказана за станок з ціми чотирма матрицями.Станок можно вмикнути і перевірити в роботі.
Можно гнути круглі труби різних діаметрів до 108мм зі стінками до 10мм. та деяки профільні, у широкому діапазоні радіусів від 550мм до безмежності. можна гнути дуги та кіьця діаметром від 2000мм до безмежності.
Ще є чотири матриці підтрубу ВГП, але на них гнути неможливо. Зкладає трубу. ЦІ матиці завод до станка у комплект додавав, але зараз іх відгрузити неможливо. Може з часом їх можна буде передати.
Ще є одна оснастка під профільні труби перестроювана від 40 до 100 мм, з ребром для формування вм"ятини на внутрішній поверхні. Оснастка під радіус згину приблизно 150-200мм.