Це оголошення Призупинене. Ви не можете купити його зараз.
Лот скінчився

Камера для вакуумного випарного апарату


Камера для вакуумного випарного апарату

621,00гр


Запити до продавця 0 (посмотреть)
До завершення Лот скінчився
Доступна Кількість 1
ЦІна 621,00гр
Кількість
  Щопи купити - Зареєструйтесь Ось Тут!
Упакування Пакування за свій рахунок
Оплата Переказ на пластикову карту
Отримання Відправка Новою Поштою
Повернення Не можливе
Бронювання 48 годин
Нові лоти в телеграм-боті!

Опис

Камера для вакуумного випарного апарату. По факту це товстостінна "кастрюля-скороварка", виготовлена из харчового алюмінію. Особливістю цієї камери є те, що кришка з ущільнюючою прокладкою надівається зверху і при відкачці вона буде притискатися до камери, покращуючи таким чином герметичність.
У скороварок іншої типової конструкції кришка підтискається спеціальною скобою знизу і герметичність покращується коли тиск всередині підвищується, а при відкачці внутрішнього об'єму атмосферний тиск буде витискати її всередину, порушуючи герметичність. Промислові вакуумно- випарні апарати мають камери подібної конструкції,але більшого розміру. З допомогою вакуумно-випарного апарату можна легко концентрувати плодово-ягідні соки і робити, наприклад, фруктові пюре, джеми або томатну пасту. Виготовляв також сгущене молоко. Технологія основана на тому, щоо температура кипіння рідин залежить від тиску і нагріваючи різні рідини при зниженому тиску їх можно швидко концентрувти,, відганяючи при більш низькій температурі природню воду з рідин не доводячи їх до кипіння при 100 град С. При цьму зберігаються біологічно цінні інгредієнти продуктів. Про технологію вакуумного випаровування в інтернеті можна знайти багато информації. Такі установки виготовляться промисловістю і коштують досить дорого. На основі цієї камери кожен бажаючий 'з руками" зможе досить просто зробити для свого господарства саморобний вакуумно-випарний апарат і робити фрукові джеми, сгущене молоко, томатну пасту і т.п. Вона дуже знадобиться для фермерського господарства. Внутрішній діаметр камери-кастрюлі 221 мм, глибина 180 мм, рідини в неї входить 6,55 л.


Питання та відповіді

"По факту это конечно толстостенная "кастрюля-скороварка""

Где, на картинке?
Должно помяться очень даже быстро.

Чем откачивать, и на сколько?

petvas

Опублікований


Вот, например, здесь http://refpin.ru/ref_qasqasmer.html

приведены цифры; в современных вакуум-выпарных установках при давлении 0,012 МПа (это приблизительно 90,6) мм.рт. ст молоко кипит при 49 град С. Такое давление (разрежение) эта кастрюля-камера выдерживает легко с гарантией. Так что термин "вакуум" в этой технологии используется условно, т.к. речь идет о выпаривании при уменьшенном давлении. Я сам проверял эту технологию на изготовлении сгущенного молока с козьего молока (вкуснятина неописуемая). Между емкостью с выпариваемой жидкостью и насосом нужно поставить емкость, где будет собираться сконденсировавшаяся жидкость, которая выпарится из молока. А насос для откачки нужно взять любой, который обеспечит разрежение на уровне 100-200 мм.рт.ст.

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар

СКОРОВАРКА "ЧУДЕСНИЦА"

Вопросов нет?

petvas

Опублікований


Прочитайте сами литературу по теме "вакуум-выпарные установки" и тогда поставленные Вами вопросы сами прояснятся. Это интересная тема.

0

Поділитися коментарем


Посилання на коментар

Спасибо, очень интересно, давно интересуюсь.

Величина в 0,012 МПа в домашних условиях - миф.

Лабораторный насос КОМОВСКОГО - 0,4 МПа.

Вихревые насосы открывают новый мир и стоят..

petvas

Опублікований


Если Вы считаете, что разрежение 90 мм.рт. ст. в домашних условиях это "миф", то и считайте так. Давайте больше не вести дискуссию в самом лоте.

1

Поділитися коментарем


Посилання на коментар