#349221 Опубліковано: 2 лютого Є така частина сверлилкі. Хочу зробити привід, щоб була подача. Не вистачає якоїсь деталі мабуть. Бо неможу розібратись як фіксувався штурвал щоб зуби були постійно в зачепленні, щоб була подача через черв'як, вручну туди назад все працює за штурвал, а коли натискаєш щоб крутило автоподачу, він вискакує назад, треба постійно тримати рукою... Деякі розміри - піноль діаметр 75. Шліци 28х24. В шпінделі конус Морзе 3. Можливо в паспорті знайшлося чого не вистачає. Всім дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#349222 Опубліковано: 2 лютого Мав би бути 2б125, але я на них не працював, то можу помилятись з буковками... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#349252 Опубліковано: 2 лютого Дуже дякую. По фото саме він. Тепер шукаємо далі. Адмін, тему можна закривати, якщо такий порядок. Дякую ще раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.