#352816 Опубліковано: 28 червня Спільнота, доброго часу. Дрібні деталі, конфігурації мають різьблення. Кислота мене щось не дуже збудила. Задумався про ультразвук. Є думки? Заздалегіть дякую. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#352817 Опубліковано: 28 червня (змінено) 1 година тому, ERA написав: Є думки? При зануренні розжареної деталі в будь-яку рідину за рахунок бурхливого кипіння та і ультразвук, і інші акустичні коливання набагато потужніші, ніж в ультразвукових ваннах. При гартуванні дрібних, складних деталей краще звернути увагу на захист обмазкою, або збільшення маси тонких частин, і переходів (наприклад для різьб - захисна гайка) . Змінено 28 червня користувачем Куляста_Блискавка доповнення граматика 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#352821 Опубліковано: 28 червня Дякую за відповідь. Я маю на увазі очищення деталей після загартування та нормалізації, щоб мало гарний вигляд. Для цього і задумався у сторону ультразвукової ванни. З різьбами я вже нарвався, деякі попалив, тепер гайки накручую, бовти, як що внутрішна теж закручую. 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#352835 Опубліковано: 28 червня 8 годин тому, ERA написав: сторону ультразвукової ванни Вона міє, приберає бруд, прибирає жир прі додованні реактивів. Вам потрібна галтовка або дріб, пескоструй також допоможе зробиті пріємний вигляд. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#353027 Опубліковано: Неділя в 08:52 , Виктор Смирнов написав: Вам потрібна галтовка або дріб, пескоструй також допоможе зробиті пріємний вигляд. Добре, дякую. Звернувся за технічною допомогою до знайомих на СТО, ультразвук, додали якусь хімію, 48 хвилин, результат 0, як було, так і залишилось. Ультразвук відпадає. Питання. Що буде краще працювати, магнітна, чи вібро галтовки? Як по мене, то магніт повинен спрацювати, вібро ясно-спрацює... 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#353028 Опубліковано: Неділя в 10:15 (змінено) Магнітна більш підходить до обробкі дрібних ювелірних виробів і від її сили магнітів та інших параметрів залежить скильки віробів вона може опрацювати, до того вона більш для виробив отриманих літтем, так-як може виявити його брак на ранній стадії. Вам краще галтовка з наповнювачем, це займе більше часу але надійно. Існує і химічне полірування але то не для всіх по екологічни причинам. Змінено Неділя в 10:16 користувачем Виктор Смирнов 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#353029 Опубліковано: Неділя в 13:13 , ERA написав: Дякую за відповідь. Я маю на увазі очищення деталей після загартування та нормалізації, щоб мало гарний вигляд. Для цього і задумався у сторону ультразвукової ванни. З різьбами я вже нарвався, деякі попалив, тепер гайки накручую, бовти, як що внутрішна теж закручую. На оцинковку (гальванічну) не пробували віддати? Як правило, там є і знежирення і травлення, хоча осмолене масло буде суттєво більшою проблемою, ніж окалина. Десь +/-30-35 грн/кг виробів вийде навіть на підвісках. Чи виріб не допускає наводнення (легеньким відпалом 140-160С, 3 год після покриття нівелюється) в принципі? 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
#353033 Опубліковано: Неділя в 20:12 6 годин тому, Олек77 написав: На оцинковку (гальванічну) не пробували віддати? Як правило, там є і знежирення і травлення, хоча осмолене масло буде суттєво більшою проблемою, ніж окалина. Десь +/-30-35 грн/кг виробів вийде навіть на підвісках. Чи виріб не допускає наводнення (легеньким відпалом 140-160С, 3 год після покриття нівелюється) в принципі? Дякую за поради. Дякую всім за поради. Скажу прямо, треба включати станок!!! Тема: 0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах