Phelix

Шукаю фрезу 55*, висотою ввід 20мм і конічну фрезу 90* діаметром від 40мм

14 повідомлень у цій темі

Як і зазначено в темі - шукаю фрезу для ластохвоста, кут 55 градусів, висота від 20мм., а також конічну (кінцеву) фрезу з кутом 90* та товстішим діаметром 40 або більше мм - для фрезеровки V образної канавки. По ціні - шукаю бюджетний варіант - так як робота разова. Пропонуйте варіанти - можливо у когось щось валяється б/у, або нове.

0

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 годин тому, Phelix написав:

шукаю бюджетний варіант

Що є бюджетний варіант?

0

Поділитися повідомленням

, Stebium1 написав:

Що є бюджетний варіант?

Не за всі кошти світу :)
Я не знаю ціни на такий інструмент - бо він не дуже поширений. Тому пропонуйте.

0

Поділитися повідомленням

, Phelix написав:

Я не знаю ціни на такий інструмент

О сколько нам открытий чудных
Готовят просвещенья дух
И Опыт, сын ошибок трудных,
И Гений, парадоксов друг...

Ласточкин хвост, у китайце может и дешевле

https://prom.ua/p1006187841-freza-odnouglovaya-63h12h22h45.html

V-образная, по дереву, по металлу не уверен что вообще существуют такого размера, но для пристрелки!

https://prom.ua/p1624290983-freza-005-400.html

Себе заказывал для стали изготовление ф10 и ф12 твердосплав, получалось дороже, но и работают как песня. 

1

Поділитися повідомленням

Берите угловую  и если позволяет спец оправка или возможность подлесть, то развернёте вфг до нужных 55*. грибковые в твёдосплвными напаеными можно взять у китайцев 500-600 грв. и потом заплатить заточнику что-бы довел до ума, до ластохвоста 55*,  Хоть инструмент редкий,. мало кому нужный,  но им не бросаются заплатив за него деньги и заточкой его без заточного -это его испортить. Его берегут только для себя и для углов 55*, могут отдолжить если уверены в Вас как себе.

Змінено користувачем Виктор Смирнов
0

Поділитися повідомленням

, Stebium1 написав:

О сколько нам открытий чудных
Готовят просвещенья дух
И Опыт, сын ошибок трудных,

Ласточкин хвост, у китайце может и дешевле

https://prom.ua/p1006187841-freza-odnouglovaya-63h12h22h45.html

V-образная, по дереву, по металлу не уверен что вообще существуют такого размера, но для пристрелки!

https://prom.ua/p1624290983-freza-005-400.html

Себе заказывал для стали изготовление ф10 и ф12 твердосплав, получалось дороже, но и работают как песня. 

Та те що продають на маркетах - це я вже давно обдивився. Тут Америку не відкрили :) Там ціни різняться - від 400 до 2400 грн.. то і так понятно - по оголошеннях б/в хто як продає - хто по 200 грн хто по 2200, але запитую кут фрези, чи висоту, щоб було від 20мм - то всі як один  - "..я в тому не розбираюся, продаю як є". Тому запитую тут - можливо у когось є, хтось собі робив - і вже немає потреби .. можливо у когось декілька штук. 
Ласточкін хвіст у китайців є, але ці що з циліндричним хвостовиком - мають малу висоту.

Якщо є у когось на продаж - то пропонуйте ціну.

0

Поділитися повідомленням

3 години тому, Phelix написав:

Та те що продають на маркетах - це я вже давно обдивився. Тут Америку не відкрили :) Там ціни різняться - від 400 до 2400 грн.. то і так понятно - по оголошеннях б/в хто як продає - хто по 200 грн хто по 2200, але запитую кут фрези, чи висоту, щоб було від 20мм - то всі як один  - "..я в тому не розбираюся, продаю як є". Тому запитую тут - можливо у когось є, хтось собі робив - і вже немає потреби .. можливо у когось декілька штук. 
Ласточкін хвіст у китайців є, але ці що з циліндричним хвостовиком - мають малу висоту.

Якщо є у когось на продаж - то пропонуйте ціну.

Така не підійде !?

Screenshot_20260525_214321.jpg

0

Поділитися повідомленням

13 години тому, Phelix написав:

але ці що з циліндричним хвостовиком - мають малу висоту.

Это естественно.

Ваш вариант насадные фрезы.

И для высоты 20мм они должны быть достаточно большого диаметра, что бы обеспечить высоту в 20 мм.

Соответственно Вам необходимо просчитать ещё один момент, а позволит ли такой диаметр войти в зев будущего ластохвоста. 

0

Поділитися повідомленням

Я купляв собі такі фрези з кутом 55 та 60 градусів на аліку.  Ось такі варіанти які я брав собі 

https://www.aliexpress.com/item/1005007021893070.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.128.73f81802751N6q

https://www.aliexpress.com/item/1005006005018497.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.153.73f81802751N6q

https://www.aliexpress.com/item/1005004527009206.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.952.73f81802751N6q

Перший варіант мені більше подобається в роботі ,але потребує ощадливіших режимів і заточки, другий варіант хороший тим що замінив пластини і поїхав далі ..

Але якщо робота разова, то може вигідніше відати на сторону? 

0

Поділитися повідомленням

14 години тому, 032triton написав:

Така не підійде !?

Screenshot_20260525_214321.jpg

Висоти 16мм не вистачить, щоб перекрити площину ластохвоста, а за 2 проходи - навіть не знаю - ну це на крайній випадок. Спробую знайти щось із довшою ріжучою кромкою.

0

Поділитися повідомленням

, Phelix написав:

Висоти 16мм не вистачить, щоб перекрити площину ластохвоста, а за 2 проходи - навіть не знаю - ну це на крайній випадок. Спробую знайти щось із довшою ріжучою кромкою.

16 мм це висота фрези , а довжина ріжучої кромки там більше 20 мм.

Зараз нажаль немаю можливості поміряти , бо у відрядженні , але намалюйте собі ескіз фрези і прикиньте собі розміри

Screenshot_20260526_125917.jpg

Змінено користувачем 032triton
0

Поділитися повідомленням

20 годин тому, Stebium1 написав:

...И случай, бог изобретатель. 

Я такой фрезой работа, часто-много.

Брал в Китае с твердосплавными напайками. Старые насадные СССР тогда были раза в три дешевле.

Но они были из быстрореза.

0

Поділитися повідомленням

3 години тому, 032triton написав:

16 мм це висота фрези , а довжина ріжучої кромки там більше 20 мм.

Зараз нажаль немаю можливості поміряти , бо у відрядженні , але намалюйте собі ескіз фрези і прикиньте собі розміри

Screenshot_20260526_125917.jpg

Так. Я розумію, що довжина ріжучої кромки довша - у мене висота ластохвоста 19мм, якщо міряти в перпендикуляр до нижньої площини. Тому фрезу шукав в районі 20мм, щоб гарантовано перекрити.

Але уже знайшов. Завтра людина відправить - побачу що отримаю.

2

Поділитися повідомленням

3 години тому, softm написав:

Брал в Китае с твердосплавными напайками.

А не в Одессе брал? Вспомни!

0

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку