akazukr

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    335
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

49 Нульова

Найдено Клонов

1

Список клонов

1 підписник

Про akazukr

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження
  1. Вибули: 1. Рівень, стан з хранєнія, мала ампула розбита, призма без корозії. 4. Вінтажні ножки для ванни і сифон, мо хто реставрує ... 9. Куски індикаторної стійки, нутроміра, якісь напаяні на щось твердосплавні пластинки. -цанга 7-8 Додам: 0.5л концентрату МОР, виробника не пам'ятаю, щось середньої якости.
  2. Клємники і моторчик вибули. Додам: 1. Рівень, стан з хранєнія, мала ампула розбита, призма без корозії. 2. Пачку паластин tcgt 110202 по алюмінію 3. Набір юного пивовара, туди входять: сито для фільтрації, подрібнювач солоду, рефрактометр для вимірювання цукристості, помпа і пару пачок крутих пивних дріжджів, но їм 99% жи хана))) 4. Вінтажні ножки для ванни і сифон, мо хто реставрує ... 5. Різне для чеканки, пару дискових фрез, пару кусків швидкорізу. 6. Навушник jbl безпровідний з кейсом) 7. 4шт фланців, як заготовки. 8. Коврики в рено сценік 2, 3 9. Куски індикаторної стійки, нутроміра, якісь напаяні на щось твердосплавні пластинки. Хотілки, за все вищевказане: 1. Мідна рівна пластина товстотою 2.5-3.5мм 2. Дюраль в плитах, товщини 8, 10, 16, 20, 30, 40, 50мм 3. Пластини твердосплавні: TP## 11020# TP## 1603 4. Призми заводського виконання будь які.
  3. Все що було аудіотематику (підсилювачі, магнітофони, вінили, еквалайзер, синтезатор) вибуло. Додам от такі наконечники-клємники, є три типорозміри і моторчик дпр-42-н1-03.
  4. Мікрометри вибули, блок живлення вже не цікавить. Додам кусок нутроміра.
  5. Уточнення по блоку живлення. Годиться і такий що дає постійний струм на виході, параметри ті ж 24-75в, потужність від 700w.
  6. Я з електронікою не дуже. Треба живлення для драйвера крокового двигуна.
  7. Додам: 1) комплект мікрометрів fowler. Параметри Стан нових, з нюансів на 0-25 чуть потік екран, але на працездатність це не впливає абсолютно (дивіться фото) Діапазон вимірювань 0-25мм, 25-50мм, 50-75мм відповідно. Водонепроникність ip67, можна в сож полоскати)) Ціна поділки 0.001мм Твердосплавні накладки дзеркало. Пару раз користувався 0-25, решту тільки поміряв кмд, так і лежали в рідній упаковці, шпіндельки можуть крутитися чуть туго, просто змазка загусла, ведешка вам в допомогу. Мікрометр 50-75 якусь хрінь показує, я не майстер по такому можливо просто треба розібрати і почистити контакти. 2) фреза параметри на фото, нова. Додам до хотілок: 1)Блок живлення. Параметри:вхід 220. вихід перемінка, вольтаж будь який в діапазоні від 24 до 75в, потужність 700w і більше. 2) призми усп і повірочні. цікавлять різних розмірів, не посверлені і не ржаві)
  8. До обміну додається нутромір індикаторний цифровий Cen-Tech з діапазоном вимірювання 35-150мм. та роздільчою здатністю 0.002мм. БВ, стан близький до ідеального. На обмін цікавлять деякі з вищезгадуваних речей, та з'явилися нові хотілки: гідравлічні магнітні стійки, автоколіматори, оптичний плоскомір, гранітний повірочний інструмент, високоточні станочні рівні, в т.ч. цифрові, типу Калібр модель 128. Пропонуйте, якщо когось цікавить.
  9. 3. Токарний патрон СТ-160В (поляк) під УК5, в комплекті тільки зворотні кулачки. Стан гарний, явних люфтів немає. - вибуває.
  10. Дякую, за поради. З горем пополам недорого найшов пару пластин на пробу. Орієнтуючись на ваші поради і ще от таку табличку з нету: Сіли вони ідеально, настільки щільна посадах, що я спочатку подумав, що не підходять.
  11. Виконавця з оптимальним для мене набором час-ціна-об'єм робіт і місцезнаходженням, знайдено. Всім дякую за консультації та обговорення, можемо повертатись до допомоги ЗСУ.
  12. Всім доброго здоров'я! Потрібно виготовити новий вал (зразок надамо), плюс можливо напресувати підшипники, і зібрати всю конструкцію докупи, цікавить вартість і термін виконання.
  13. електромагнітна плита 350х150мм. - вибуває з обміну. І ше до обміну додається горизонтальний поворотний стіл. Здається БЗСП, стан непоганий, заїздів та інших явних дефектів не має.