Valerash

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

2 Нульова

Про Valerash

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Україна
  • Імʼя користувача
    Валерій
  1. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    Новий контролер DDCS v3.1 на чотири вісі. Повний комплект від постачальника

    8 500,00гр

  2. Підкажіть будь ласка, треба нарізати різьбу UNC 1\4" . внутрішню. Є тільки різьбофреза для різьби М6. Чи є взагалі різьбофрези для дюймових різьб, чи ламати голову як нарізати тим чим є? Бо програма обробки видає помилки. P/S/ метчик не підходить, дуже довго цей процес займе часу. 400+ отворів
  3. Зрозумів, дякую, десь так і думав. Поки що можна розслабитися зі зворотнім з'язком .
  4. А ще питання, чи можна зробити так, щоб керуюча програма отримувала інформацію від серводрайверу в якій координаті зараз знаходиться мотор? Що за це відповідає?
  5. Офігеть цікава тема!!!! Це я ще не добрався до написання на серводрайвері алгоритму роботи приводу без керуючих програм, по датчиках....
  6. Ага, зрозумів. Як виставляється крок, кількість імпульсів... щось подібне до крокових двигунів, тільки кількість імпульсів я можу задавати в драйвері. Наприклад, в драйвері я виставляю 1000 імпульсів на один оберт. при ШВП 2005 це означає що за один оберт вісь проїде 5мм. Отже 1000\5 = 200 Двісті імпульсів на один міліметр. В тому мачі, в мотор тюнінг ми і виставляємо 200імпульсів. А це точність позиціонування 1\200=0,005 Якщо точність станка такої точності не має, або для деревообробки вона не потрібна, то і імпульсів можна ставити менше, 500 на оберт, або 100 на 1мм. тоді точність буде 0.01 Ну а вже з прискореннями треба гратися на побудованому станку, під навантаженням. А100тис імпульсів на оберт, то звісно занадто. Жоден станок такї точності не має. Мабуть.
  7. Цікаво, ШВП має крок у 5мм\оберт (2005), як вираховується кількість імпульсів на оберт на драйвері? І чи це робиться тільки на драйвері? Керуюча програма до цього ж не має відношення? І друге питання. Наприклад в мачі є швидкість роботи порту 25кГц-100кГц, цей параметр відповідає за швидкість передачі даних, тобто якщо я виставлю на серві 100тис імпульсів на оберт, то я маю підняти частоту роботи з драйвером. Я вірно думаю?
  8. Дякую Андрій!!! Я ще на самому початку сервоприводів. Вивчаючи цю тему бачу майже безмежні можливості цих типів приводів. Але і складнощі в налаштуваннях. Це вам не чотири діпи перемкнути. Я поки не спішу. Да і роботи основної багато, тому в основному тільки ввечорі можу посидіти. Думаю в мене буде ще багато питань.
  9. Андрій дякую за розгорнуту відповідь. Все запустив, працює. Беру тайм аут, буду розбиратися далі. Так, я прекрасно розумію що це не кроковий двигун. Вони в мене вже в печінці сидять разом із мачом :((( тому і хочу розібратися з сервами. Побудувати стабільний в роботі станок.
  10. Ця плата мені потрібна як дешевий контролер через який можна керувати сервою з програми мач або дрюфель. Тимчасово. Потім викину. Так, на виходи dir\pul плати, поступають команди (осцилограф не підключав, тупо мультіметром бачу що команди при натисканні кнопок керування проходять). Додав інструкцію на серву. Проблема що серву потрібно налаштувати з роботою по Пул\Дір, ось тут і зупинка. ((( Full-manual-A5-driver en.pdf Да, якщо керувати мотором кнопками прямо з серводрайверу, то мотор працює. Це до того чи не спалив часом щось.
  11. Документація на лішуань є. Але не все зрозуміло. Досвіду з сервами ще не маю. Тому і запитую. А плата, то для керування з Мач3. В мене зараз фрезер "настільний", але конструктив його механіки, єлектроніки - дніще. Тому замислився зібрати на сервоприводах, автономному контролері, ну і взагалі з іншою механікою. Спочатку купив одну серву щоб розібратися як будувати єлектроніку. Ну от розбираюся. Але інформації в інеті по цим лічуаням нуль. Попав на ваш форум...
  12. Слава Україні і доброго всім дня!. Підкажіть будь ласка, як налаштувати серводрайвер Lichuan з роботою в мач3. Тиждень вже колупаю ті налаштування -ніяк. Серва під'єднана до плати BSMCE04u-p по степ дір. Перша проблема це саме налаштуваня серводрайвера. Щоб він працював по step\DIR, утримував мотор... Ну а далі думаю в мач вже налаштую. Дякую.