куко

Користувачі
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    7/5
  • Публікації

    341
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1
`

куко останній раз здобув день на січня 21 2023

куко має найбільш улюблений контент!

Репутація

101 Відмінна

Про куко

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження
  1. softm з врахуванням доставки то збільшується до 25-ти бакинських.
  2. Та яка схема...Берете кондюк наприклад на 0.68 мкФ 630В і в розрив його мережевого провода.Якщо з ним швидкість у вас змінилась,то шукаєте галетний переключатель і конденсатори щоб ним їх перемикати.Правда вийде не все таке компактне але по ціні і габаритам то точно не частотник.
  3. Які заміни моторів,встановка частотників?Від топікстартера відповіді нема.Галетник на положень 6-8 і неполярних конденсаторів від 0.3 до 3 мкФ і все,працює роками.
  4. Ну да,самозажимні шукав на В18 так ціна його була як пів мого станка.
  5. "Бензин-Калоша",таким клей змиваю після старих наклейок,цей розчин в межах 50-70 грн в епіцентрі.
  6. Крикливий і не скупий
  7. Доброго дня.Візьму три блочка.ACER ,той що з плоскими (американськими)мереживими штекерами,та той що крайній з права.
  8. Це дві різні по функціоналу плати.Хоча може в цей час і такі виготовляють.
  9. Ніразу не тикав на плату балансира будь яку напругу,не досліджена вона мною на непередбачувані ситуації,хоча акумів з десять різних перепакував.Все заживлювалось черрез платку CC\CV.4 АКБ-значить виставляю 16.8В,П'ять АКБ-21В,ну і ток в ній накручую в залежності від ємності застосованих АКБ.За пять років ніяких відмовлень в роботі.
  10. Поки не виловите шкідника то любі поради тут будуть недоречні.Щоб ви не поставили все буде псуватись.Висверли з личинки заглушки,витряхни всі піни і збери назад.Працювати буде але не кажіть тому гівнюку що відкривається замок любою викруткою і любим ключом з аналогічним профілем.
  11. Так поставте точ меморі(електроний ключ) і все,похер ті псування серцевин.
  12. Геморой.Висверлити заглушки з старої,дістати піни.Висверлити заглушки з нової,вийняти піни.Вставити старі піни і якось заглушити то все.День точно витратите бо не маєте навиків.майстри навряд чи візьмуться за цей геморой.Їм легше нарізати пару клонів.Так що Нова серцевина і виготовлення запасних ключів.
  13. Наш це який?Виготовленний з вітчизняних комплектуючих?Чи може закуплених китайських і зліплених на нашій территорії?То в чому виграш?