San1084

Користувачі
  • Продажи

    30/5
  • Покупки

    11/5
  • Публікації

    829
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    12
`

San1084 останній раз здобув день на липня 24

San1084 має найбільш улюблений контент!

Репутація

271 Відмінна

1 підписник

Про San1084

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження 20.03.84

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Александр

Відвідувачі профілю

2 125 переглядів профілю
  1. Закінчив я свій подрібнювач. Випробування пройшов. Вже набив пару прицепів. Є один мінус. Потрібно ставити двигун. Бо мотоблок підключати кожного разу не зручно. В планах 9к.с. дизель, бо на 14к.с трохи ціна кусається.
  2. В нас теж такий привезли новий, та не встиг. Робочі підпалили і вийшла купа брухту. А маю такий як на фото. І під нього вже все зроблено. В мене транспортер 2.7метра. А той що синій під 2метра. Буде на наступний. А білого довжина 9метрів, та 650мм ширина. Буду різати. Бо в мене 300мм. От і думаю як його склеїти, та скрибки з чогось придумати. Вже думав відвизти де човни гумові клеють.
  3. Всім привіт. Прикупив я стрічку ПВХ 2мм для свого траспортеру. На ютубі їх склеюють обладнанням, якого в мене не має. Чим порадите склеяти і як придумати скребки поставити і з чого? Дуже дякую.
  4. Я вже купив всі окрім шпіндельного.
  5. Дякую Вам велике за пораду.
  6. Велике Вам дякую! В мене просто 675 здається. Бо закрашена табличка. Ереван. Я горизонтальним користуватися не буду. От і думаю, можливо поміняти їх містами? Або знайшов у нас в барахолці за 200грн 6го класу, та поставити його в горизонтальний, а замість що стояв в вфг поставити що в мене на першому фото. Бо купити не проблема, головне щоб він виявився нормальним. Також хочу замінити всі в голові на Skf. Чи якісь є дешевше і не гірші?
  7. Як раз не на торці, а на дорожці. Тому тільки під заміну.
  8. Як раз не на торці, а на дорожці. Тому тільки під заміну.
  9. Як раз не на торці, а на дорожці. Тому тільки під заміну.
  10. Забув написати у нас на форумі є в продажі 3182110 6-класу. Коштує 200грн. Чи де краще замовити і який?
  11. Доброго дня підскажіть будь ласка підійде він в ВФГ 675?
  12. Всім доброго вечора. Нарешті я придбав голову до свого фрезерного. Тільки буду трохи тюнінгувати горизонтальний шпіндель. Так як голова з 675, але з іншого виробника. На моєму верстаті немає вирізів під вусики. А повинно бути як на НГФ. Розібрав я голову для чистки та подивитись її стан. Піноль супер, вал підйому як новий, косозубі привідні шестерні теж як нові, а от підшіпник що стоїть знизу на шпінделі має маленьку цяточку від корозії. Також хочу замінити всі підшіпники. Бо там вже пластелін.) От і вирішив спитати, чи вони однакові з горизонтальним? На голові стоїть NN3010XP41. Подивився що в продажі, то пише що аналог 3182110. Як раз такий в мене стоїть в горизонтальному. Він в гарному стані, але в голову хочу новий і цікаво яка ціна його? Бо знайшов СРСР. Всім дякую
  13. Трохи запізнився( Шукав в барахолці 12мм товщиною щоб зробити форми для грузиків. Можливо є в кого на продаж? Купив би гавідь полосу не менше 60мм через барахолку.
  14. Всім доброго дня. Терміново потрібен винт задньої бабки 1е61пм. Ще вчора!!! В любому стані. Нажаль не можу загрузити відео. Його надіслали наші хлопці! В них він зламався навпіл. Можливо в кого є? Куплю або прийму в дар. Дякую!