ryazanovpavel69

Користувачі
  • Продажи

    25/5
  • Покупки

    15/4,87
  • Публікації

    1 609
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    5
`

ryazanovpavel69 останній раз здобув день на червня 5 2020

ryazanovpavel69 має найбільш улюблений контент!

Репутація

534 Відмінна

2 підписника

Про ryazanovpavel69

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження 09.09.80

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина

Відвідувачі профілю

4 297 переглядів профілю
  1. Друже, я замовляю заклепку на вісь мішками по 30 кг... Яка в біса токарка? Тільки гвоздильно-висадний автомат. Просто коли пішли партії по 200-500 штук тої петлі працювати в ручну молотком ну як ся вже нераціонально. Механізувати цю операцію у мене поки що не виходить на відміну від усіх інших там працюють кілька кривошипів послідовно, а потім сама петля зводиться за допомогою рейкового пресу.
  2. Ось отак я робив 12 років тому, зараз технологія дещо модернізувалася, але саме розклепування поки що найкращий варіант дає ручний молоток. випробував, насправді, дуже багато всього
  3. У мене дуже специфічні петлі - для лицарських обладунків. Вони мають витримувати удари мечів та великих дворучних сокир, тому не тільки мають суцільну вісь і двосторонню розклепку, але й виготовляються з міліметрової сталі, складеної вдвоє на відміну від традиційних навісів для дрібних шафок, де петлю штампують в один шар із листа з розімкненим заворотом. Подекуди замовляють ще й гартовані, але у нас розмова не про петлі, а про приспособу для розклепування.
  4. Там ще обов'язково такий сякий удар має бути, як-от у перфі чи ударному дрилі, бажано з регульованою силою
  5. Мені для розклепки осі петель, якраз усадка заклепки в отворі категорично протипоказана. Пробував розклепку перфоратором - висаджуєтіло по осі, не встигаючи сформувати голівку, а ударний дриль вроді і формує, але не дає достатньої потужності для нормального формування, так, трохи закругляє торець, не формуючи повноцінну шляпку. Пневморозклепувач не пробував але маслати в нинішніх умовах чотирьохкіловатного компресора, спускаюся пів ресивера кожний робочий цикл заради півтисячі заклепок то трохи не раціональне використання ресурсів.
  6. Щось схоже, але на сабжі було щось саморобне чи внутризавод в габариті обертового центру для тв6, саме в якості аттачменту до свердлилки. Тільки не пам'ятаю тут я його бачив чи на ручипі ще
  7. Власне кілька років тому хтось пропонував спеціально приспособу на Морзе 2 для свердлильного сверстата щоб розклепувати молоткові заклепки. Хочу знайти або креслення з принципом дії або оснастку
  8. Якщо забрати усі якась знижка передбачена?
  9. Неспішно шукаю виконавця на доопрацювання штампа вирубного. Є у наявності штамп для виготовлення шайби 4х10 мм, треба замінити внутрішні пуансони з 4 на 6,5 -7 мм, щоб вирубана шайба була 6,5х10мм також потрібно виготовити кілька фасонних вирубних штампів для вирубки фурнітури з 2 мм латуні.
  10. Неспішно шукаю виконавця на доопрацювання штампа вирубного. Є у наявності штамп для виготовлення шайби 4х10 мм, треба замінити внутрішні пуансони з 4 на 6,5 -7 мм, щоб вирубана шайба була 6,5х10мм також потрібно виготовити кілька фасонних вирубних штампів для вирубки фурнітури з 2 мм латуні.
  11. Який крок? В чому її затискати?
  12. На пів дюйма конуса нема?
  13. Власне, повний комплект нових шестерень в консерві в ящику- сортовику з посадкою на вал зі шпонкоюплюс купка додаткових дистанційних шайб і пара шестерень-лінивців з того ж верстата того ж модуля. Модуль 1.25, більше деталей на відео. На обмін потрібна пара частотничків 250-350 Ват, можна трифазних, в ідеалі якщо до них буде можливість підключити виносні кнопки пуск/стоп/реверс та аналогову крутілку обертів. https://youtu.be/UcQ8SsItftU
  14. Я так розумію, хочеться мати щось таке? https://photos.app.goo.gl/y9vdM44rF1Uzm6e79
  15. https://youtu.be/2MVZAH5TFac ось, може трохи допоможе. В тому відео вижимка мого досвіду з побудови таких молотків впродовж десятьох років.