Олек77

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    541
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    4
`

Олек77 останній раз здобув день на березня 16

Олек77 має найбільш улюблений контент!

Репутація

201 Відмінна

Про Олек77

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження 27.12.77

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Олексій

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

2 009 переглядів профілю
  1. До речі (то далеко не для усіх випадків використання): може просто циклічний таймер підійде поставити типу: 10-20-30 сек увімкнено - 1-2-5хв вимкнено? Суттєво дешевше частотника вийде.
  2. Якось було, носили зварювальники тижня півтора на фарбувальну сушити дріт 1,2мм. На обідню перерву (година) 140С, котушка - дротяна (пластикову не пробували). Казали що допомагає.... потім постачальника змінили...
  3. Дуже правильне рішення - ПІД є ПІД, і ніяке позиційне регулювання при нагріві подібних до печі об'єктів точності не забезпечить.
  4. Теж такі на платино-родієвих термопарах бачив. ХА чи ХК дешеві - їх можна і товстим дротом пхати, а платину/платино-родій економили.
  5. Отак от... лист 6 мм. Якби не гнули - ніхто нічого б не помітив...
  6. З металу (сталі, міді, чавуну...) то би не було такою проблемою. В такому випадку все чітко зрозуміло - ймовірно пінополіуретан видаляєте з основи, якій практично будь-які розчинники по цимбалам (замочив на добу - прийшов - відшкріб). Безіменний "пластик" - це трохи проблема. Бо навіть нежорсткі 646/647 розчинники можуть його серйозно пошкодити, якщо то пвх/акрил/епоксидка/поліефірка. Точно не пошкодять поліетилен/поліпропілен (з ними можливо й хлористий метилен пробувати).
  7. Два рази міряти різну довжину, тоді більш-менш похибку можна вирахувати. Умовно: х+y = 1,6 5x+y = 6,5 Хоча такі малі опори (десь до 5 Ом) краще тестером не міряти.
  8. А якщо поміряти 5 метрів,буде 7,5 Ом, чи менше?
  9. "Шо, опять?"(с) Просто прямим нагрівом ті 2 кг сталі ніяк розплавити не можливо?
  10. Не все так погано - можете обійтись змійовиком. Ну буде проміжний контур і що?
  11. Забудьте. Буде. І якщо подавати потенціал - буде. Просто відмовтесь від цієї ідеї зовсім.
  12. Швидше має проблеми з кількістю швидких циклів нагрів-охолодження. Бо фехраль, у тому числі і Кантали, суттєво жорсткіші від ніхрому та видовжуються при нагріві теж сильніше. Ніхром виграє при швидких циклах нагрів-охолодження, та температурах ну десь до 1000С. Фехраль (особливо Кантал АПМ) - на 1150 простоїть суттєво довше, але грітися-охолоджуватися любить дуже плавно та нечасто. Він, судячи з опису, просто позиційний (не PID). То буде пилочкою температуру тримати - постійно хитати вверх-вниз. Трохи з тим допоможе вперти термопару у обмазку зовні намотки (просто майте на увазі), але тоді варто хоч разові заміри контрольною термопарою в печі провести.
  13. Скажіть, будь ласка, а з якою точністю Вам потрібно підтримувати температуру?
  14. Христос воскрес!!! Вітаю усіх зі святом Пасхи. Щастя, добра та миру!!!