ОЛЕКСА

Користувачі
  • Продажи

    13/5
  • Покупки

    21/5
  • Публікації

    470
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3
`

ОЛЕКСА останній раз здобув день на травня 29 2022

ОЛЕКСА має найбільш улюблений контент!

Репутація

104 Відмінна

Про ОЛЕКСА

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Олександр

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0
  1. Вітаю. Точно вже не пам'ятаю, яку плиту купував, брав в магазині, що торгує камінами, мабуть магнезієву. Піч досі працює. пару разів розганяв до 1150, трохи довгенько нагрівається до високих температур, але і довго тримає тепло. З поломок - один раз перегорів датчик температури, але вдалося його зварити напівавтоматом, і один раз, нещодавно, міняв мідні дроти від контролера до тенів, бо обгоріли біля тенів. А взагалом працює, як тре, задоволений. І ще, плита мабуть має 30мм, якщо не помиляюся.
  2. Товариство, вітаю. Скидаю паспорт на РКС-801, мож кому тре. У самого глюкнув цей блок, досить довго не міг знайти інформацію. 801 RKS.djvu
  3. Вітаю. Зупинився на такій конструкції модератора. Чашки давляться в два захода, проточуються ззовні, торцуються. Набирається потрібна кількість на пруток з різбою М6, сварюються. В корпусі труби робимо внутрішню проточку на потрібну глибину. Вставляємо блок сепараторів та завальцьовуємо край. Від різбового з'єднання в цьому місці відмовився, виходить набагато швидше і легше по вазі. З сторони дульної різби, ставимо пропку на різбове з'єднання, сваркою точково фіксуємо. Після цього сверлимо пропку і нарізаємо різбу, дотримуємося габаритів посадки.
  4. Дякую. Почув.
  5. Друзі, вітаю. Підкажіть з чого можна зробити антирикошетне покриття зовнішньої сторони бронеплити? В ідеалі то був би кевларовий пакет, але. Бачив у продажі балістичний войлок товщиною 8мм, тільки не знаю, як він буде працювати. Знайомий казав, шо робили з декількох наклеїних шарів лент з ременів безпеки авто. Бачив також що роблять з гумової транспортерної ленти. Ось і вагаюсь над вибором. Плита з Hardox 600, товщиною 6мм. Будь ласка, підкажіть хто в темі.
  6. Так, але хочу реалізувати двохконтурну схему, а там саме звичайні тарілки. Ось фото вставки в глушник, зварювання півавтоматом.
  7. Зробив приспособу для пресування лійок
  8. Сьогодні пробував приварити лійки до трубки контактним зварюванням- голяк. Пробував на токарному, методом тертя, дуже схоже, що це саме той метод, але треба робити спецоснастку і встановлювати динамічний тормоз на токарний, складний це процес. Більш схиляюся до зварювання напівавтоматом на оправці, з подальшим проточуванням.
  9. Дякую, друзі. Товариш ніби вже замовив, пообіцяли завтра-післязавтра відправити (наложка).
  10. Так, пусто. Зранку дзвонив на контакти, але пусто.
  11. Друзі, не повірите. Сьогодні шукав глушник для знайомого, треба терміново і фіґ знайшов, немає ? Може хто має на продаж під 5,45 (24*1.5), пишіть в особисті, ДУЖЕ треба вже.
  12. Треба закупорити вихідний отвір, і залити туди розчин керосину + вайтспиріту, через добу прокалатати і вилити. Промити теплою водою з миючим і просушити.
  13. Треба спробувати полуавтоматом зварити.
  14. Що цікаво, то гази, які виводяться з камери попереднього розширення, потрапляють у зовнішній контур і потім в останню камеру-сепаратор, де б'ють у потік газів, який іде по центральному каналу глушника, чим сповільнюють їх (на мою думку).
  15. Ось, робив рентген своєї банки, нутрощі із заліза, також думав за зварювання тертям.