Сергій Лавріненко

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    44/5
  • Публікації

    745
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3
`

Сергій Лавріненко останній раз здобув день на лютого 7

Сергій Лавріненко має найбільш улюблений контент!

Репутація

132 Відмінна

1 підписник

Про Сергій Лавріненко

  • Звання
    Реєстрація
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Сєрж

Відвідувачі профілю

2 178 переглядів профілю
  1. На жаль ніякої документації на Корсунь- Шевченківському верстатобудівному заводі не збереглося. І від заводу майже нічого не залишилося. Ще і сміялися що питав про такий старий верстат.
  2. Рідний патрон там на 200,якщо не помиляюся. Спробую дістати документацію на 162мсс. Робили його на Корсунь-шевченківському верстатобудівному заводі.
  3. На роботі не заморочуються таким. Фреза проходить д16 однаково і в одному і в другому напрямку . Але на чистову тільки на гострий зуб. Це на ЧПУ.
  4. Ну все таки дешевше. Кондер треба десь 8-10мкф. Але підтримую. Якщо є можливість купити частотник за 900 , то краще такий купити. А не тратити купу часу роблячи з нашого старья.
  5. Оця ще краща, на мій ділєтантський погляд. Буду вдячний.
  6. Доброго. Механізм пофарбований у зелений колір, мабуть можливо приспособить до невеликого фрезерного? Не відказався би,бо дещо для невеликого фрезерного є.
  7. Ставте двигун який потрібен для ваших задач. Подібна тільки з одним пазом у мене була. Свердлив до діаметра 16. Хвостовики свердл проточені до 10мм. На 2м112 0.55 з кондерами можливо свердлити до 28мм . Але це для випадкових домашніх робіт. Не натягуйте ремінь повністю,нехай буде трохи прослаблений. Натяжка реміня залежить від необхідних операцій.
  8. Наскільки пам'ятаю з 80х це токонепроводяща плівка. Прокладалася щоб не було випадкових контактів зпаяних радіодеталей.
  9. А в чому цікаве в тому твітері?
  10. Ресору можна вирівняти і кувалдою на деревині. Тільки метал пам'ятає свою форму і після мехобробки знову вигинається, трохи. Можна відпустити,обробити і загартувати заново. На ресори ішла сталь 55с2а чи 60с2а, не пам'ятаю точно. Ці сталюки зовсім не бажано відпускати і загартовувати більше двух разів (може трьох,не знаю).
  11. У мене проблеми з телефоном,не можу вставити фото. Розберусь. Прошу допомоги. Задам питання а наш форумчанин вставить мої фото. Дуже вдячний. Потрібен ходовий вал на ТВШ3 і судячи по фото то потрібен із механізмом передачі обертів з валу у фартухі. В залежності від модіфікацій ТВ3, ці вали ще й різні можуть бути а я не розбираюся. По тій довжині,що на фото 726мм а діаметр вала 16мм. Якщо можливо по обміну,дещо можу запрпонувати. Підійде і з готового матеріалу із пазом,знаю що такі є. Але,що там треба до валу,не знаю. Може,хто підкаже,щоб було швидше в пошуку. Дякую.
  12. Вам знадобляться оберти приблизно 600 та 150. Це,якщо будете робити по всьому діапазоні швидкостей із частотніком. Дивіться по своїм операціям,що саме буде робити верстат. Тільки з частотніком це середні оберти.
  13. Брехня, але свердлити макарони мені подобається. Тільки для зажима спєцоправки треба.
  14. Ед. Якщо написав, дійсно так. То лікувати просто. Береш цей патрон і тягнеш на найближчу прийомку і там міняєш на три болти М8чиМ12. Да у наших на форумі можна взяти робочий патрон 250 за нормальну ціну. Якщо немає в барахолці то народ знайде і допоможе. Хто придумав що потрібен патрон для обробки 0.1мікрона у звичайній рємбазі. Піармєнєджери? Розумію, тобі тяжко бути перекладачем але хочеться плакати. Десятки тисяч малих підприємств і людей готові робити за їжу,задля перемоги. Усім отказ. Укроборонпрому це взагалі не потрібно. Вибач за офтоп. І всі вибачте.