#348380 Опубліковано: 9 січня Що це? чим він живиться як перевірити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#348381 Опубліковано: 9 січня Маєте викрутку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#348382 Опубліковано: 9 січня Без разборки может стоить дороже в разы )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#348383 Опубліковано: 9 січня Я теж маю такі, в них живлення від змінного струму, і високої частоти, (зараз точно не памятаю, але як що не помиляюсь то 400гц. А от напругу не памятаю нібито 110в., дуже давно з ними грався.) від 50гц. дуже слабо засвічуюця, . Я зараз на праці, як буду ввечері дома, знайду свої, і інформацію про них. У мене такіж по розміру, але без тої задньої частини з клемами, то вже стороння добавка...а ще є маленькі , як пів сірникової коробки..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#348388 Опубліковано: 9 січня Дякую. чекатиму. Хочу цей собі залишити. Розібраний є, такого ж плану- але з іншим написом.Фото трохи згодом- на роботі, не біля них Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#348392 Опубліковано: 9 січня Це електролюмінесцентний (не плутати з вакуумним люмінесцентним) індикатор. Щоб засвітити треба подати змінний струм досить високої напруги (100-300В) і частоти (400-1200Гц) - конкретні значення залежать від індикатора. Загалом - гугліть, в інтернеті є публікації про такого типу пристрої. https://ru.wikipedia.org/wiki/Электролюминесцентный_излучатель Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#348393 Опубліковано: 9 січня Перетворювач щоб його заживити можна взяти від так званого "гнучкого неону". Який по суті такий самий електролюмінісцентний. Там на виході десь вольт 100 і 1-2 кгц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#348395 Опубліковано: 9 січня Ось такі ще існують... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#348396 Опубліковано: 9 січня А ось такий типу розмір, мабуть як у Вас..95Х65 мм. Тільки ці на три зони, та два кольори.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#348397 Опубліковано: 9 січня І змонтовані були ось в такому девайсі ( трохи розукомплектований, відсутні два змінних резистора на задній панелі). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.
#348398 Опубліковано: 9 січня Є на ютубі один ...русак...але,він там добре розказує про індикатори такого роду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах Информация о пользователях раздела "Опознайка" доступна только модераторам.