igor1993

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    36/5
  • Публікації

    23
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем igor1993


  1. 4 години тому, break написав:

    ні.

    Оскільки похибка від розміру залежить пропорційно, то виходить, що нічого не змінюється. Різьба просто вишліфувана з кроком більше, ніж треба. На всю довжину. Або викинути, або взяти стосик плиток і написати таблицю.

    Хоча - стосик брали, похибка рівномірна. Плитки руками брали? Не могли нагріти? Якщо ні - так і міряйте, -0,4мкм/1мм похибка.

    До речі - точність мікрометру заявлено яку?

    Паспорт відсутній , тому не знаю , в інтернеті не знайшов 

    0

  2. , Serg95 написав:

    Мікрометр регулюється зазвичай. Треба відпустити гайку, яка знаходиться перед тріщоткою, зажати кмд в потрібному розмірі і затягнути. Перевірити на різних розмірах, якщо треба - підрегулювати до бажаного результату. В ютубі є відео налаштувань

    Мікрометр відрегульований , похибка плавно збільшується по мірі викручування гвинта

    0

  3. Ніяких люфтів нема , гвинт обертається плавно , порівнював з радянським напівубитим мікрометром ( сср показує чітко на всьому діапазоні ).

    Я так думаю брак , може корява шліфовка різьби . Виходить , що різьба від початку гвинта до кінця плавно змінює крок на якісь мікрони , і вкінці ходу вилазить майже 2,5 сотки 

     

    1

  4. Купив мікрометр 25-50 vis новий без слідів використання , виставляю на нуль кмд-шкою 25мм і при збільшенні розміру кмд (30, 40,50 ) мікрометр починає брехати в мінус десь  по півсотки на кожній плитці , і в результаті на розмірі 50мм показує мінус 2 сотки. Чи можна якось вилікувати ?  

    1