• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Svet

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    1465/5
  • Публікації

    57
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    2

Усі публікації користувача Svet

  1. Метод трьох проволочек. ГОСТ 2475-88
  2. Таки фрикційна модель. Має крутитись в один бік з тарованим натягом, на закручування. Метод замірювання не відрізняється від звичайного мікрометра.
  3. Така модель зі тріскачкою, але є і фрикційні. Розберіть, гляньте, гвинт з торця. Пружинка, кулька ,от і вся конструкція.
  4. Може Вас врятує різець летючка? Його легше зробити.
  5. Газовики сильно не мудрують. Заточується чотиригранне шило, зі спиці наприклад, розсвердлюється отвір. Тиск природного газу варіюється в межах 75-170 мм водяного стовпа. Плити як правило мають заслонки (шибери) на пальниках для регулювання первинного повітря.
  6. Я висловлюю свою думку з позиції техніки безпеки. Її чомусь часто ігнорують. Скажімо, наприклад, зробили міцну гайку, потім ОЙ.. чого це вала скрутило, чи корпус лопнув. То мабуть китайці погано зробили!
  7. Якщо апарат промисловий, то та гайка може слугувати запобіжником. Можливо її не дарма зробили пластиковою.
  8. Словники бувають різні: орфографічні, тлумачні, для перекладу тощо... Ми тут розмовляємо переважно та технічні теми, то й словник наведено відповідний. В українській мові часто лише словосполучення надають повну інформацію про річ чи явище. Наприклад слово "ключ" саме по собі несе мало інформації.
  9. Тлумачення слів доволі тонка тема. Станком у тваринництві називають кліть для запліднення ВРХ. Я не даремно завантажив словник.
  10. Обізвемо упора верстатна. Різальний інструмент розвертка, розвертати. Російсько-Український словник наукової і технічної мови.djvu
  11. Можна під болтики підкласти шайби, підібравши по висоті. Потім патрон приробиться і шайби будуть не потрібні.
  12. Подивіться механізм фіксації, там де обведено зеленим. На розібраній скобі гвинт з фіксатором має вийнятись від руки. Там часто бувають натоптиші.
  13. Не кашка, у 1к62 габарит 730 мм. різь М 22х5LH або М 26х5LH. Інших не зустрічав. 1К62-05-36 по кресленню.
  14. Фторопласт-4 по ГОСТ 10007-80, фторопласт-3 по ГОСТ 13744-76. Взято з ГОСТ 12,2,052-81 Обезжирення кисневої апаратури ОСТ 26-04-312-83
  15. Добридень. Трапився мені редуктор ДКД-8-65. В комплекті перехідник на менший вентиль і підігрів. Паспорта нема. Як цей редуктор в експлуатації? Підігрів 220 В?
  16. Згадав, як моя бабця наспівувала. Їжте бояре капусту, наша капуста тлуста. Ми зловили зайця, відрізали йому яйця, та й вкинули у капусту, Наша капуста тлуста! Оце сиджу і думаю, чи немала вона на увазі русаків.
  17. Аміачну селітру змішати з лужною речовиною (гашене вапно наприклад) у посуді з газовивідною трубкою. Трубку занурюють в ємність з водою. Посудину (перегінний куб по суті) підігрівають, виділяється аміак. Таким нехитрим способом я отримував аміачну воду.
  18. Доповнення. Виготовлення бітумного праймера. Складники:~ Бензин 5 л. Бітум 1 кг. Бітум нагріти до 120 *С, охолодити до 80 *С. У високу тару налити бензин, туди-ж тонкою цівкою, постійно помішуючи влити охолоджений до 80 *С бітум. Роботи проводити на відритому повітрі, подалі від вогню у засобах захисту. Можна просто тонко натовкти мерзлої смоли і всипати в бензин, добре струснути до розчинення. Властивості: добре прилипає до різних поверхонь, зафарбовує у чорний колір, добре горить. Можна зафарбовувати мітки та використовувати як основу коктейлів Молотова.
  19. До речі. Цинк теж може загорітися при плавленні з перегрівом. Горить біло-зеленим полум"ям з виділенням білого диму. Був досвід. Зате цинкових білил назбирав:)
  20. Ви праві, Богдан7. Різь зі змінною шириною канавки можна нарізати на токарно-гвинторізному верстаті. Одна сторона канавки має крок на 0,1 - 0,2 мм більший чи менший від іншої. Зауважу, що така різь має обмежену довжину не більше 10 кроків. Математичний розрахунок поглиблено я не вів, все чисто інтуїтивно. Думаю що таку різь можна реалізувати десь на коротких шнеках. А різьби з прогресуючим кроком справді течнічно важча задача:)
  21. Добре, вводні такі: верстат токарно-гвинторізний ИТ 1М у базовій комплектації НарізАв десь років 10 тому. Ви на правильній дорозі gesichtslos. vaycartana, все набагато простіше. Що ще шановне товариство скаже?