Корней

Користувачі
  • Продажи

    1/5
  • Покупки

    143/5
  • Публікації

    25
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Повідомлення, опубліковані користувачем Корней


  1. Доброго дня  всім  станочникам. Питання по Єреванській ділилці  мод. 6А75В, хто має таку  в оснастці. Який має бути в оригіналі фіксувальний  носик, бажано розміри. Всередині  там зрозуміло пружинка  шточок а   який  носик під питанням.

    IMG_20240418_104714.jpg

    0

  2. Доброго здоров"я і миру всім.  Допоможіть з кресленням підмоторної плити хто має такий станок . Потягнули двигун разом з кріпленням і захисною кришкою . Бажано б і фото цієї деталі. Який двигун стояв  кВ. ?

    0

  3. Доброго дня. Можливо хтось має  ткарний Одесита от-4 або 1п611,  прохання заміряти на яку довжину  заходить конус морзе3 в піноль. Буду замовляти нову піноль, бо стару уже мабуть не один раз розвертували чи розточували. Нова втулка не заклинюється, відрізавши  половину плоского хвостовичка тоді клиниться. 

    0

  4. Фото завтра зроблю  а розміри  в не розібраному стані  всіх не виміряти. Передивіться на російському чіпмейкері теми по цім станкам щоб знати конструкцію  зд/бабки зяких детелей складаєтья 

    0

  5. Перевірте станину  зразу  пройдіть низ, тобто  базу яка буде стоять на столі. А потім  рівняйте  робочу поверхню з пазами і  основу під колону. Буває що низ не в паралелі зробочою платформою.Якщо рівняти зразу  робочу  частину може зняти з однієї сторони 0,1мм а із другої  зніме до1,0мм . Навіщо вам такий косяк. 

    0

  6. Взагалі  ставлять ставлять прості закриті на шків, тим більше що їх два спарені . В мене є ще  два саморобні  сверлильні  копірував із фабричного то  ставив прості   15 років працюють , не кожен день конечно  то нічого  ще не міняв.   Скоріше  накриється на  двигуні  ніж спарені  205 на шківу. Удачі  Вам у відновленні апарата.

    0