Х-50

Користувачі
  • Продажи

    25/5
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    380
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

5 Нульова

1 підписник

Про Х-50

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Х-50
  1. Так цю тему бачив. А чому з Китаю кака? Замовляв радіодеталі та радіомудулі - приходило норм все.
  2. Власне шукав на Алі центри в задню бабку- вони суттєво відрізняються за ціною та часом конструкцією. Який порадите для ТВ-16 та ТВ-4 ? Звісно найвищої якості там зайві, але просто нормальний.
  3. Власне який порадите- з китайських? Під цанги ЕR 8, 11,16 чи 20? Яка туди максимально влізе і добре зафіксується та доцільна враховуючи обмежену дортскість його рідного КМ2 ? Якого виробника адекватні?
  4. Доброго дня Власне питання в темі. Які порадите придбати китайські різці зі змінними пластинками та які пластинки до них для Тв-16 та Тв-4 ? Як мінімум відрізний, прохідний розточувальний та різьбонарізні. маеріали будуть різноманітні, сталь, алюміній, латунь та іноді інше. Більш-менш нормальної якості та на які можна дістати розхідні матеріали(пластинки) без проблем. Поділіться посиланням якщо маїте.дякую.
  5. А наскільки буде великий головняк з оформленням посилок з оподаткуванням на митніці? Чи просто сплатити на пошті при отриманні те що скажуть? Якщо я зараз замовив а посилка прийшла через9напр місяці)-коли закон запрацює-то ця посилка підпадає під оподаткування чи пройде по сатрих правилах?
  6. А в які строки його можуть принйяти? І в які він як ви думаїте запрацює? Просто деякі позиції йтимуть довго...Можуть вже підпасти під норми дії Є шанси що цей маразм не приймуть? Бо навіть для фронту йде так з Алі багато чого( електроніка деталі дронів та ін)
  7. А в які строки його приймуть? І в які він як ви думаїте запрацює? Просто деякі позиції йтимуть довго...
  8. Я так і не хрозумів- це прийняли вже чи ні? https://biz.ligazakon.net/news/229256_kabmn-proponu-zaprovaditi-20-podatku-na-vs-posilki-z-za-kordonu-vartstyu-ponad-45-vro Бо якщо прийняли-то по ходу Аліекспрес у нас накрився
  9. Доброго дня! не можу розібратися з деякими моментами. Нещодавно прийняли декілька законів. 1) звільнили від оподаткуваня енергетичне обладнання зокрема акумулятор (крім малої ємкості- це як?). Це стосується приватних замовлень-наприклад покупок на Алі? Чи це всьо плюшки для великих компаній які це ввезення правильно оформлюють? 2) Прийняли (чи ще ні?) закон про те, що посилки вартістю більше 45 Євро мають оподатковуватися. раніше було 150 Євро. Це вже діє? Якщо ні-то з якого часу запрацює? Яким чином та в якому розмірі цей податок нараховуватиместься та як його сплачувати? Дякую за допомогу.
  10. Так а яка адекватна ціна на виріб яким можна працювати? Цікавит 3 випадка- 1) фанера 4 мм, 2) фанера 6 мм, 3) гравірування по металу.
  11. Доброго дня! Скажіть-хтось має досвід використання гнучкої сонячної панелі на практиці? Які Ваші враження? Яку порадите з Аліексперсу? Чи нормально доправляють з Алі в Китаї таке? Так, вони суттєво(мабіть разів в 2 як за КПД так і за строком служби) гірші за тверді. АЛЕ.1) я живу в Харкові- і дуже часто прилітає. Менше шенсів що побє гнучку. 2)Легше монтувати в рази 3)Безпечніше- якщо зірве(я живу в багатоповерхівці) то менше шансів серйозної шкоди лбюдям та транспорту. Дякую за допоомогу
  12. Дякую. А може підкажете- чи працюватимуть такі блоки від літій- іонних збірок на 4S ? напруга там трохи вища-чи це ритично? у Вашому пості вище був також цей-чи він атке витримає ? https://s.click.aliexpress.com/e/_DkNDWcx