Куляста_Блискавка

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    2 793
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    46
`

Куляста_Блискавка останній раз здобув день на липня 8

Куляста_Блискавка має найбільш улюблений контент!

Репутація

1 491 Відмінна

Про Куляста_Блискавка

  • Звання
    Natrix Sputatrix.
  • День народження 20.07.68

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Костянтин

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

7 956 переглядів профілю
  1. Твердосплавний пуансон у формі голови заклепки затиснутий у патрон свердлилки на високих обертах притискається до прутка заготовки. Від тертя кінець заготовки розігрівається і тиском пуансона осаджується. Дешево і сердито. Робив так на токарному.
  2. Дякую, петунія - мої улюблені квіти. Кожен рік на балконі вирощую.
  3. Для саморобної піротехніки так мололи і алюміній і ПАМ, млинок з кавової бляшанки, жменя кульок та роликів з підшипника, асинхронний моторчик з магнітофона. Потужність - пару столових ложок пудри за три години.
  4. Кульковий млин. Просто діжка на кшталт бетономішалки , яка обертається на вісі, і в неї загружають алюмінієву стружку разом з важкими сталевими кулями.
  5. Купити 2...3 сучасні електроди по чавуну, заварити згідно з інструкцією для електродів, і забути.
  6. Не раз бачив відео, де легковики їздять на відпрацьованій олії від смаження пиріжків. Якщо використовувати моторні масла, треба брати до уваги зольність мастила, яка визначається присадками. Тверда зола - окисли кальцію, барію, цинку, кремнію ( кремній - силіконові присадки) з'їсть поршневу дуже швидко. Мастила без присадок - трансформаторні, індустріальні, рослинні - підуть як паливо. PS....Не знаю як малі дизелі а 2Д100 та 10Д100 аж бігом працюють( ідуть в рознос) на власному мастилі, якщо руйнується ущільнення повітрядувки або турбокомпресора.
  7. Можливо з подачею ЗОР через свердло.
  8. 80% зекпром, виготовлено в ИТК, ИТУ, 15% виробили ПТУ - ФЗУ, 5% машинобудівні заводи, в основному цехи ЦТНП.
  9. Якщо тахометр задіяно від генератора пасова передача від колінвала до генератора 3/1....5/1 в залежності від типу двигуна і марки авто. 9230 / 5 =1845...
    Дякую.
  10. Газогенератор є сенс лаштувати тільки при наявності стабільного доступу до палива визначеної якості - сільгоспвідходи, відходи лісопилки, зеленгоспу, меблевої фабрики, і тому подібних виробництв.
  11. 162.Може бути А, АМ, МСС, залежить від типу привода, коробки подач і конструкції втулки шпінделя.
  12. 1л бензину = 1кг деревного вугілля = 3...4 кг дуже сухих дров, в залежності від породи деревини. От така математика.
  13. Головні проблеми газогенератора - це паливо: невеликі, дуже сухі чурбачки, приблизно 4х6см, а краще деревне вугілля. Друга проблема - очищення газу від смоли.
  14. А ще подивіться в ютубі канали Сергія Лагунова - він надає креслення перевірених газгенів за оплату, і Євгена Івасенка - він багато грався з газгенами для легковиків.