Ershoff

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    27/5
  • Публікації

    124
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

10 Нульова

Про Ershoff

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Иван

Відвідувачі профілю

1 133 перегляду профілю
  1. Ну думаюсь якось воно буде. А там подивимось. Очі бояться - руки працюють
  2. Ага, тому і хочу відновити рідне , або зробити вже свій автозажим. Тим більше шо то діло в перспективі буде ЧПУшитись. ну принаймні я на то сподіваюсь
  3. Та нормально все. В принципі так приблизно і думав про ту всю історію. Можна мілкий шаговик прикрутити (нема 17 наприклад) Якраз буде зриватися на приблизно тому зусиллі і оберти невеликі.) Ну будєм посмотрєть, якто кажуть. Ще раз дякую.
  4. Дякую. Пане jenkins Сам зажим то в мене працює. Ключем не проблема затягувати. Можна і на штревель переробити. Можна і самому якийсь двигун туди прикрутити, не біном ньютона. Але всеж хотілося б рідне знайти. А як вже не знайдеться, то і фіг з ним. А від вашого досвіду звісно ж не відмовлюсь. Може воно й іншим буде корисне. Дякую.
  5. Вітаю шановне панство. Шукаю змінні плати до приводу ДПТ ЭТЗИ або робочий привод в сборі. Також шукаю електрозажим від ВФГ Або куплю, або обміняю на шось корисне.
  6. Дяка, подумаю, може візьму...
  7. Добрий вечір. Судячи по кількості 1 - лишилась сама іржава ?
  8. блін...не поставив кількість в броні, і відмінив, а сайт не дає знову забронювати.. Тож за годину чи дві оформлю запит. Ще раз дякую.
  9. Добре. Тоді зараз десяток замовлю. І прошу вас (якщо зможете - Д16Т відберіть будь-ласка) І ще прохання - якщо є ширина більша за 26 - то краще їх поставте. Дякую. І якщо все буде норм - то візьму ще.
  10. Добрий день. А ціна то за одиницю стоїть ? Дякую.
  11. Ха. Костыль ключи подковы... Вот как приличные люди пробивают колёса.... Это правда ни разу не смешно, но тем не менее...
  12. Вот это интересно. Состояние рабочее ? Что за них хотите ? И где вы территориально находитесь ?
  13. Зачем ??? Это шутка ? Там два часа или час резать лазером....Цена одной штуки выходит максимум 1.5 грн Блин, люди, вы уже 2 страницы и 18 часов ищете сложное решение примитивнейшей задачи, которая решается за 1 рабочий день включая поездки за материалами и переговоры с подрядчиками.
  14. хммм...вроде специально жирными буквами написал "цену уточнять надо" Или предлагаете за вас поискать\уточнить ? Я дал примерный расчёт - дальше считайте,подбирайте поставщиков и исполнителей на свой вкус, не бином Ньютона.