Yunytexnik

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    398
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3

Усі публікації користувача Yunytexnik

  1. Якщо не секрет,яка модель стрічкової пили,і якщо можна ,фото.
  2. Є РР320,від чого не знаю. В роботі не був,але від поганого зберігання обірвано обмотку більшого опору(друге фото,опір зліва).
  3. На моєму китайці ,патрон 100,теж трохи дробить.Коли пробую відрізати,(різець відрізний з змінною пластиною 2мм) то спочатку відрізає міліметра 3,потім перестає різати,а потім закусує і ламає пластину.Тому я відмовився від цього різця і зробив відрізний різець з обрізка рапідної пили,2мм товщиною.Відрвзає набагато краще.І що головне,якщо і закусує, то не ламає.Я ним спокійно відрізаю кругляк 30мм. І це при битті патрона 4 сотки. П,С, А у вас і люфтів майже нема,і станок класом набагато вищим від китайця,і станок не хоче різати. Ну просто щось ніби зачаровано.
  4. Перевірте,чи немає люфтів у супорта: Прилягання супорта до станини Затори в малій продольній і в поперечці. На малих обертах попробуйте відрізати,і зверніть увагу,чи не клює різець. Зробіть фото різцетримача,в якому положенні він знаходиться в момент відрізання.
  5. Переглянув обі фотографії.Вони різні. Перша фото ділянки станини,де знаходиться задня бабка. Друге фото,в районі патрона. Зробіть першу фотографію,але без лупи.
  6. Доброго дня. Три роки тому обгородив ділянку металопрофілем.З тою стороною,що іде пофарбована в колір,проблем нема.А от інша сторона,що покрита у світло-сірий колір,через рік почала стиратися,доторкнешся до неї,чи рукою,чи одежею,зразу видно.(колись такий ефект наблюдався на стінах побілених вапном). Хочу її пофарбувати. Можливо хтось вже стикався з таким. Є питання,яку фарбу вибрати і чи потрібно збирати старе покриття.
  7. Читаємо уважно. Малювати потрібно не основну сторону,вона тримається,а внутрішню. Перше фото (треба малювати) Друге фото не треба.
  8. Сама вона тримається,але якщо провести по ній рукою або ганчіркою,то може частково залишитися на руці . Для проби попробував пшикнути аерозольною ,тримається,не спирається. Але аерозоль дорога,потрібно в банках і розвести,для покраски пульверизатором. Яку саме краску вибирати,якого виробника?
  9. Якщо ще шукаєте,то зверніться https://prom.ua/ua/c2812541-tov-ogun-grup.html У них можуть бути,але ліві тільки під замовлення
  10. Саме про це я Вам і говорив. Якби Ви уважно прочитали мануал,то зрозуміли б,а там написано,що для роботи з виносним пультом потрібно переключити перемикач. По умовчуванню,він в середньому положенні,для роботи від кнопок,що на пенелі. То що Ви розібралися,молодець.
  11. Ще одна інструкція,повна, на російській. https://youtu.be/Th0bo3wVp2c?list=PLZxYScnFDpe8FESjUUaevM9znHd9kcM8_&t=1
  12. На ютубі є декілька відео по підключенні схожих частотників,з виносним управлінням.Але на іноземній мові.
  13. В інструкції,посилання на яку я вам скинув,в змісті виберіть пункт 2.7 (робота інвертора з зовнішнім сигналом.) там пише,що перемикач повинен бути увімкнутий.
  14. На панелі є перемикач SW1.Він увімкнений,чи ні.
  15. Знайшов інструкцію на російській. https://manuals.plus/ru/toshiba/vf-s15-industrial-inverter-manual Дуже багато реклами,а завантаження іде на англійській.
  16. Ви уважно придивіться до фото. Спочатку йде 5 витків,а 6 виток по діаметру менший.
  17. Хочу подякувати Андрієві ,andrysir1.Він не тільки запропонував,але й при нагоді, привіз мені весь необхідний інструмент. Зробив невеличку перевірку станка,поставив другі прижимні планки. Каретку можу свобідної рухати рукою,по супорту. Поставив індикаторну стійку на станину,а індикатор впер в самий край поперечки,повністю викрученої (125мм від центру патрона) хитав поперечку,без фанатизму,люфт по вертикалі півтори сотки.так як на різцетримачу стояв відрізний різець,з шириною напайки 4мм,акуратно попробував відрізати. Без проблем заглубися в кругляк на 1 мм. Наразі роботою задоволений.
  18. Доброго дня. Пройшло вже майже два роки,як придбав собі токарний станок APEX 300. Це щося на подобі Корвета,Кротона. Недавно ,при перестановці шестерень подачі,замітив,що появився люфт в посадочних отворах одного з валів.В тонший отвір я вставив тоненьку полоску з під пивної банки.А от що робити з більшим отвором.Там отвір став овальним,та щей по краям діаметр більший,ніж по сетедині Люфт є приблизно 1 мм. На першому фото показано стрілкою,вал,який люфтить. На другому- отвори в якому той вал тримається. Підскажіть,що можна зробити?
  19. Заїдьте на заправку,де заправляють вуглекислоту.В них дуже часто можна купити балон,вже перевірений, опресований,заправлений.Менше буде клопоту. Я зробив саме так.
  20. Усім доброго дня. Питання наступне. Потрібно перевірити і відшабрити деталь довжиною 600мм.В наявності є тільки лекальна лінійка на 320 мм. Як правильно все зробити?
  21. Дякую за підказку.Наразі виготовив тільки дві нові планки,на пару сантиметрів довші і троха товстіші.Завтра буду пришабрювати і підганяти.
  22. Вже почав цим займатися,але про це в іншій темі.
  23. Та , ті гужони взагалі викрутив. Хочу переробити на клини. Бо знімати фартух, то ще та морока.