• Оголошення

Yunytexnik

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    393
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3
`

Yunytexnik останній раз здобув день на листопада 21 2023

Yunytexnik має найбільш улюблений контент!

Репутація

69 Добра

Про Yunytexnik

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження 25.01.57

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Україна
  • Імʼя користувача
    Володимир Васильович

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

1 331 перегляд профілю
  1. Читаємо уважно. Малювати потрібно не основну сторону,вона тримається,а внутрішню. Перше фото (треба малювати) Друге фото не треба.
  2. Сама вона тримається,але якщо провести по ній рукою або ганчіркою,то може частково залишитися на руці . Для проби попробував пшикнути аерозольною ,тримається,не спирається. Але аерозоль дорога,потрібно в банках і розвести,для покраски пульверизатором. Яку саме краску вибирати,якого виробника?
  3. Доброго дня. Три роки тому обгородив ділянку металопрофілем.З тою стороною,що іде пофарбована в колір,проблем нема.А от інша сторона,що покрита у світло-сірий колір,через рік почала стиратися,доторкнешся до неї,чи рукою,чи одежею,зразу видно.(колись такий ефект наблюдався на стінах побілених вапном). Хочу її пофарбувати. Можливо хтось вже стикався з таким. Є питання,яку фарбу вибрати і чи потрібно збирати старе покриття.
  4. Якщо ще шукаєте,то зверніться https://prom.ua/ua/c2812541-tov-ogun-grup.html У них можуть бути,але ліві тільки під замовлення
  5. Саме про це я Вам і говорив. Якби Ви уважно прочитали мануал,то зрозуміли б,а там написано,що для роботи з виносним пультом потрібно переключити перемикач. По умовчуванню,він в середньому положенні,для роботи від кнопок,що на пенелі. То що Ви розібралися,молодець.
  6. Ще одна інструкція,повна, на російській. https://youtu.be/Th0bo3wVp2c?list=PLZxYScnFDpe8FESjUUaevM9znHd9kcM8_&t=1
  7. На ютубі є декілька відео по підключенні схожих частотників,з виносним управлінням.Але на іноземній мові.
  8. В інструкції,посилання на яку я вам скинув,в змісті виберіть пункт 2.7 (робота інвертора з зовнішнім сигналом.) там пише,що перемикач повинен бути увімкнутий.
  9. На панелі є перемикач SW1.Він увімкнений,чи ні.
  10. Знайшов інструкцію на російській. https://manuals.plus/ru/toshiba/vf-s15-industrial-inverter-manual Дуже багато реклами,а завантаження іде на англійській.
  11. Ви уважно придивіться до фото. Спочатку йде 5 витків,а 6 виток по діаметру менший.
  12. Хочу подякувати Андрієві ,andrysir1.Він не тільки запропонував,але й при нагоді, привіз мені весь необхідний інструмент. Зробив невеличку перевірку станка,поставив другі прижимні планки. Каретку можу свобідної рухати рукою,по супорту. Поставив індикаторну стійку на станину,а індикатор впер в самий край поперечки,повністю викрученої (125мм від центру патрона) хитав поперечку,без фанатизму,люфт по вертикалі півтори сотки.так як на різцетримачу стояв відрізний різець,з шириною напайки 4мм,акуратно попробував відрізати. Без проблем заглубися в кругляк на 1 мм. Наразі роботою задоволений.
  13. Заїдьте на заправку,де заправляють вуглекислоту.В них дуже часто можна купити балон,вже перевірений, опресований,заправлений.Менше буде клопоту. Я зробив саме так.