Yunytexnik

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    2/5
  • Публікації

    405
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    3
`

Yunytexnik останній раз здобув день на листопада 21 2023

Yunytexnik має найбільш улюблений контент!

Репутація

75 Добра

Про Yunytexnik

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження 25.01.57

Персональна інформація

  • Стать
    Мужчина
  • Країна
    Україна
  • Імʼя користувача
    Володимир Васильович

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

1 411 перегляд профілю
  1. Мій станок знову в роботі. Не обійшлося без нюансів,але все добре. На галпідшипнику 10мм ремінь і два шківа 10мм в ширину на 18 і 32 шуба запросили 640 гривень . А я знайшов на іншому сайті ремінь 20 мм шириною і шківи 18 і 32 зуба шириною 20 мм.замовив два шківа і два ременя.Вийшло 640 гривень. Тобто я отримав 4 шківа по 10 мм і 4 ременя по 10мм шириною . І лише ,коли посилка була в дорозі,я зрозумів,що зробив невеличку помилку.в мене шків 31 зуб і крок 4,71,я замовив 32 зуби з кроком 5. Вийшло ,що шків більший в діаметрі приблизно на 5 мм.Але цей шків закривається зверху механізмом шестерень автоподачі,і місця там може не вистачити.Що і вийшло. Впирало болт кріплення.трошка підпиляв і все окей. Підганяючи шківи,для проби поставив на рідні шківи новий ремінь,хоч і крок більший,але все працювало.Підігнав і поставив нові шківи,все працює.
  2. Зазор троха завеликий,.на моєму біля міліметра.Може бути закольцування води і зменшення продуктивності.
  3. Зробіть фото насоса зібраного разом з двигуном.щоби було видно де знаходиться той флягець. Якщо насос окремо від двигуна,то там має бути сальник або сальникова набивка.
  4. Поки моє замовлення в дорозі,вирішив зробити невеличкий експеримент. Узяв голку,рибацьку нитку 0,1 мм розривне 6 кг.я зшив ремінь. І що ви собі думаєте,він працює.тільки сильно не натягував,бо відчувається місце з'єднання.Пізніше спробую під навантаженням.
  5. Aндрій дякую. 70XL це 70дюймів По першому посиланню мене смущає довжина по зовнішньому краю 365мм. Довжина оемня складеного пополам 320мм.А в мене 330 в розтягнутому виді від краю до краю. Та й ціна кусається . Замовив ремінь м5 разом з шківами,вийшло дешевше.
  6. Усім доброго дня. Сталася прикрість. Тріснув зубчастий ремінь.Вся робота спинилася.На ремені є тільки напис 1,5х70. Більше нічого.Як я зрозумів,це 70 зубів кроком 1,5.ширина ременя 10мм.Заміряв по зовнішній стороні 330мм.Шукаю в інтернеті,наразі результат нульовий. Може хтось знає де можна дістати?
  7. А спреєм для очистки сопла користуєтесь? Попробуйте змінити налаштування дуги ,змістити напругу або швидкість подачі дроту. Замініть дріт.
  8. Якщо не секрет,яка модель стрічкової пили,і якщо можна ,фото.
  9. Є РР320,від чого не знаю. В роботі не був,але від поганого зберігання обірвано обмотку більшого опору(друге фото,опір зліва).
  10. На моєму китайці ,патрон 100,теж трохи дробить.Коли пробую відрізати,(різець відрізний з змінною пластиною 2мм) то спочатку відрізає міліметра 3,потім перестає різати,а потім закусує і ламає пластину.Тому я відмовився від цього різця і зробив відрізний різець з обрізка рапідної пили,2мм товщиною.Відрвзає набагато краще.І що головне,якщо і закусує, то не ламає.Я ним спокійно відрізаю кругляк 30мм. І це при битті патрона 4 сотки. П,С, А у вас і люфтів майже нема,і станок класом набагато вищим від китайця,і станок не хоче різати. Ну просто щось ніби зачаровано.
  11. Перевірте,чи немає люфтів у супорта: Прилягання супорта до станини Затори в малій продольній і в поперечці. На малих обертах попробуйте відрізати,і зверніть увагу,чи не клює різець. Зробіть фото різцетримача,в якому положенні він знаходиться в момент відрізання.
  12. Переглянув обі фотографії.Вони різні. Перша фото ділянки станини,де знаходиться задня бабка. Друге фото,в районі патрона. Зробіть першу фотографію,але без лупи.
  13. Читаємо уважно. Малювати потрібно не основну сторону,вона тримається,а внутрішню. Перше фото (треба малювати) Друге фото не треба.
  14. Сама вона тримається,але якщо провести по ній рукою або ганчіркою,то може частково залишитися на руці . Для проби попробував пшикнути аерозольною ,тримається,не спирається. Але аерозоль дорога,потрібно в банках і розвести,для покраски пульверизатором. Яку саме краску вибирати,якого виробника?
  15. Доброго дня. Три роки тому обгородив ділянку металопрофілем.З тою стороною,що іде пофарбована в колір,проблем нема.А от інша сторона,що покрита у світло-сірий колір,через рік почала стиратися,доторкнешся до неї,чи рукою,чи одежею,зразу видно.(колись такий ефект наблюдався на стінах побілених вапном). Хочу її пофарбувати. Можливо хтось вже стикався з таким. Є питання,яку фарбу вибрати і чи потрібно збирати старе покриття.