• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

VladimirDnepr

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

1 Нульова

Найдено Клонов

1

Список клонов

Про VladimirDnepr

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Україна
  • Імʼя користувача
    Владимир
  1. Це ще знайти де так шліфонути зможуть, ще та задача. А якщо не конус а звичайний циліндричний отвір натяг можно на чугун давати? Мідний купорос можно використовувати для фіксації?
  2. Цікава ідея, дякую!
  3. Найпошириніший варінт, який тут пропонують - болт в торець колонни + шайба/пластина. Яка ваша думка, що все таки краще(міцніше) болт М30х2 чи шліцева гайка(різьба на колонні) М70х2? Всеж таки гайка мабудь міцніше болта? Чи ні?
  4. Нажаль косинки не розглядаю. Зварка чавуна зі сталь цє складно та ризиковано, механічне кріплення косинок також трудоемко.
  5. Думки такі були. Мені здається, якщо колонна буде надійно зафіксована від витягування та люфтів то ця сила не повинна розтовкти/продавити верхній край основы? Цікаво, чи ви інакшої думки?
  6. Дякую за ідею з гужоном.
  7. Нагрузка будет боковая и осевая. Пятка выточенная на колонне отличный вариант, но в моем случает не подойдет, т.к. колонну планирую делать из штока гидроцилиндра, хочу сохранить его поверхность. .
  8. Всіх вітаю! Підкажіть, будь ласка, який найкращий спосіб поєднати чавунну основу та стальну колонну? Цє частина майбутнього поворотного пресса. Зусилля до 7 тонн. Діаметр отвору під колонну буде 60-70мм. Товщина основи десь 60мм. По высоті кріплення не повинне займати більше 20мм. Якби надійно їх скріпити? Натяг пару соток та червоний фіксатор різьби, достатньо, чи навряд допоможе? І чи можно на чугун давати натяг? А може фіксатор різьбы та шліцева гайка M70x2 знизу. В неї товщина 12мм, як вважаете гайка буде надійно тримати? Чи може знизу 3-4 болта М14 та пластина, хоча мабудь, шліцева гайка міцніша за болти? Чи може е який інший спосіб? Цікаво буде почути ваші думки.
  9. Розібрав його, дійсно, виявляеться щоб заправцював канал "В" потрібен тиск який штовхне поршень, який штовхне золотник. А катушка лише відкривае прохід повітря до поршня. Дякую за пояснення. Скажіть, будь ласка, чи є китайські розподільники з єлектричним керуванням прямої дії, щоб канали переключались навіть коли дуеш ротом? Як іх розпізнати якої вони дії, прямі/не прямі? Чи лише ручні можуть бути прямої дії?
  10. Вітаю! В перший раз зіткнувся з пневматикою. Купив китайський розподільник 5/2 12В(на фото). Не можу зрозуміти чому він працюе не корректно. Нейтральне положення канал "А" працює, але канал "В" не тримає тиск. Коли включаю катушку каналу "В" повітря випускаеться в атмосферу. Замість компрессора в мене для іспитань автомобільний насос може в цьому діло, потрібен лише стабільний тиск?
  11. Вітаю! Потрібно виточити 4 ексцентрика. Чертежі прикріплені. Матеріал Ваш (сталь будь яка). Попередня оплата на карту. Відправка мені новою поштою до поштомату. -Ексцентрик 14,05х30х13,5мм. Кількість 2шт. -Ексцентрик 14,05х30х14,7мм. Кількість 2шт. Лише розмір внутрішнього отвору(Одягаеться на вал) має важливе жнячення. Інші розміри не суворі, головне, щоб діаметри в кожній парі деталей були однакові. Отвори з різьбою теж не суворі, вони під гужони для кріплення на вал.
  12. Малювати станину то можливо, але то часу займе, бо сюда файл з соліду не закинеш, та й великого сенсу немає, бо справа самє в марці сталі була, а не в конструкції. Таемниці нема, потужність 7-8тонн. Загалом тему можно вважати закритою, бо на практиці як виявилось вибору по марці сталі нема. На ринку лише 09Г2С.
  13. К сожалению этих сталей сейчас в листах не найти(. Делаю из 09Г2С. Сварка из швеллера требует большого количества ручного труда, особенно резка 125-я болгаркой, и геометрия будет хуже, чем на лазере.