onetime

Користувачі
  • Продажи

    2/4,5
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

3 Нульова

Про onetime

  • Звання
    Учасник
  • День народження
  1. В мого FDB-16 порівняно з Einhell"ями люфта практично не було, навіть на витягнутій пінолі. Тобто в тих дешевших шпіндель калатав як ложка в чашці. Були правда інші проблеми: - стіл і голова не перпендикулярні до колони. Голову вирівняв підкладанням бляшок, як і стіл, але треба виставляти назад кожен раз коли нахиляю стіл - стіл не має рівної площини, трохи має яму в центрі. Приходиться ставити стальну плиту наверх - він трохи відрізняється від того що на картинках в інтернет-магазинах, кнопки збоку, патрон під ключ і круглий стіл, що робить трохи не зручним використання струбцин
  2. Шукати щось за "ціною металолому" не всюди й виходить, особливо якщо в місті\районі\області заводів не дуже й було. Відповідно станків туда ніхто не завозив, відповідно по гаражах їх не дуже й є. І тоді якщо хочеться щось чугунне з СССР, то хіба купляти в перекупщиків й з хорошою ціною за доставку. P.S. Щодо китайців - мигулого року під кінець року до свят в Епіцентрі й НЛ були хороші знижки на станки FDB та Einhell, можливо цього року теж будуть.
  3. Класичний китай з алібаби. В нас продається під німецьким брендом Einhell. А ще Scheppach, Протон, Энергомаш, Strum, Utool, BauMaster і т.д. Маю комбінований рейсмус Titan - китай китаєм. Доречі є ще якийсь місцевий бренд Титан в чорному корпусі (англійські сірі). Єдине є питання - сервіс. Якщо такі бренди як Einhell мають представництво в Україні, то ці англійські ні. Тож з гарантійними випадками має бути весело.
  4. В більшість побутових циркуляр та різних "job saw", "contractor saw", "cabinet saw" які я передивився розмір основного стола шириною 450-550мм довжиною 600-700мм Решта добирається за рахунок додаткових столів (ширина від 300 мм) і інших розширювачів. Більші столи лише в форматно-розкрійних, в будівельних з диском більше 300мм чи типу ц-6. P.S. В самого енхелька з столом 490 х 640.
  5. Тема з розряду "а раптом". Обміняю хобот здається від якогось з нгф"ів (хоча по розмірах швидше від чогось як сф-676) на станину від тв-16.