yakolacaynik

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про yakolacaynik

  • Звання
    Учасник
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    микола
  1. при работе аппарата был слышен шум от работы сгд этот шум пропал и аппарат стал варить хуже
  2. сама плата оказывается была в то ли в ремонте то ли такая заводская переделка не знаю но кто то там лазил (на фото видно)по этому и засада, не знаю дорожка выгорела у меня или так было. в какую мастерскую?
  3. всім привіт маю апарат зварювальний патон стш 252 у ньому є плата для стабілізатора горіння дуги.я піключив до нього осцилятор і скоріш за все щось пробило у платі , прошу допомоги ,може хтось стикався з таким чудом або знає як приблизно воно працює.я дзвонив на патон вони загнули за ту платку 900 гривень , але ще й нема в наявності,прошу електронщиків допомогти.
  4. СГД це стабілізатор горіння дуги до трансформатору, транс від мікрохвильовки ,бо такий мав.
  5. Питання не як поженити ,а чи вистачить сили ,щоб пробило через кабелі дугу
  6. Апарат -патон з сгд .використовую на постійному струмі через випростовувач
  7. Діло в тому що в мене є саморобний осцилятора ,але він важить десь кілограм 15,бо зроблений на основі транса від радянської мікрохвильовки кому цікаво ,він є на російському чіпмейкері.хотілось би зменшити розміри і вагу.тому і зацікавили оті китайські штучки.
  8. https://m-ru-aliexpress-com.cdn.ampproject.org/v/s/m.ru.aliexpress.com/item/32718874161.html?amp_js_v=a2&amp_gsa=1&usqp=mq331AQCCAE%3D#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=С сайта %1%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fru.aliexpress.com%2Fitem%2F-%2F32718874161.html Вот такое чудо техники
  9. Завтра покажу фотки ,зараз не охота іти в майстерню,навіть при довготривалій роботі не протікає.маю болгарку ,яка має приблизно років дванадцять ,вже міняний якорь ,а редуктор рідний і працює далі,так що нічого не прот ікає.Дружина поправила -тринадцять років.І болгарка не з дорогих -енхель230
  10. Скажіть, може хтось пробував використати в ролі осцилятора китайські високовольтні блочки для електронних цигарок.
  11. Багато років заливаю у редуктори нігрол і немає проблем .