• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Artem1ks

Користувачі
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    28/5
  • Публікації

    1 338
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Повідомлення, опубліковані користувачем Artem1ks


  1. Є тут люди які знімали фрикціон в 1м63 Тбілісі ,цікавить Правильний порядок розборки-зборки .... просто взяти і витягнути мішає вилка включення фрикціону витягнути її не розібравши всієї коробки малоймовірно що вийде ( знімати підшипник есцентрика щоб вийшла втулкапо якій бігає ця ж вилка теж не просто ...але ще більш не просто буде в таком порядку це діло зібрати ... корочше кажучи трошки запара )) Тож хочу порадитися з людми які діставали цей вал максимально "малою кровью" 

    0

  2. я вже думаю що дешевше його з прокату фрезерувати ) ... ще переписувались з одним то зробимо 100 штук але ціна не 60-100 грн кг а 600 )) то смислу далі щось випитувати я не бачу , зробити деталь стальну трохи геморно бо з чугуном працювати легше далі по обробці ... короче кажучи будем чекати пока з Мелітополя нам підуть наші довгоочікувані деталі, вже готові ))

    0

  3. 22 години тому, SFT написав:

    Можна я відповім?

    Як мені відповіли в одній з компаній, головне щоб партія могла перекрити весь об'єм печі. Тобто якщо загрузка 400 кг, то треба використати всі 400 кг, а вага однієї деталі байдуже яка, хоч 0.5 кг. Тому мабуть ні.

    мені приблизно то саме і відповіли , давай нам обьем від 1000 штук і ми будем лити по 110 грн/кг.. А я тут і 100 штук тих не зможу розпихнути ) куди такі партії ))))

    0

  4. 1 година тому, Кулибкин написав:

    У 1А616 на повздовжній така ж біда, тільки ще більше, бо там 2 малі шестерні. У Вас бачу вихід - перевтулити малу.

    тут ще такий прикол що я її завтулив (правда чугуном ) стала вроді як плотнячком .. але ось розібравши бачу конкретний люфт не розумію чього так 

    0

  5. Вітаю , чи є тут люди які працювали на такому станкі,  маю питання по роботі лімбу  поперечної подачі . Сама конструкція шестерень має свого роду такий "планетарний редуктор" так би мовити  і лімб на ній люфтить на 1 мм ( тобто розмір хоч в +мм хоч в - ) ну хто в темі я думаю мене зрозуміє . Чи в 1 мене така біда чи я не знаю  ... в інтернеті більше не знайшов інформаціі по такого роду болячці ((

    0

  6. , KOLIAN75 написав:

    Коли я шукав собi тиски,як раз бачив в продажу i губки такi,ще й думав взяти на запас.Цiна була щось бiля 1300гр.

    Але повторюсь-якщо люфти та знос,то толку з тих  губок?

    я "підшаманив" одні піддослідні тиски , люфту там курва уже мізер , але ж затягуеш ,і гаплик) паралелька в повітрі  , і чим вище деталь затиснута тим не реально її "досадити" так-би мовити. Ставиш якусь деталь поглибше ще якось можливо боротись, а так....

    0

  7. 13 години тому, KOLIAN75 написав:

    По трете-крiпляться вони трохи не так,як звичайнi,потрiбно буде сверлить та нарiзать рiзьби в тисках,причому не факт,що рiднi отвори спiвпадуть з другими губками.

    це все дрібниці ) тут таке доречне питання ...де знайти для переробки такі губки )) 

    0

  8. Є тут користувачі таких тисків ,вірніше тисків с таким планом губок ) маю 200 250  трохи задовбав вже підйом деталі при зажимі ... думаю переробити на такого плана губки, і хотів хоч якийсь коментар от людей хто юзав такі , чи є сенс заморочитьсь з переробкою на ці клини , і чи хоть щось вони таки дають))??

    tiski.png

    0

  9. @Михаил Владимирович завтра как не забуду скину фото , мне в фиксаторе главное сделать диаметр в размер и конус ... остальное там как и с завода сделано "в ручную" ))

    0

  10. @Михаил Владимирович фіксатор такий же) там як би не конус як конус) а 4 гранник  з шліфованими ребрами під конус )) коротше кажучи кращого і не придумали ще )) так він і вибиває сідла під 4 гранник )) 

    треба тупо зробити цільний конус під 10градусів  і усьо

    0