• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

Sanandvan

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    0/0
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

0 Нульова

Про Sanandvan

  • Звання
    Учасник
  • День народження
  1. Дякую, Ваш опис найбільш схожий до того що мені майстер розповідав, рекомендації йому перекинув, завтра побачимо що скаже.
  2. Зарання вибачаюсь за надання неповної інформації по параметрах пристрою, так як дуже слабо розуміюсь на цьому, після переписки на цьому форумі спілкувався по питаннях що виникли, але переказати дослівно всі деталі не зможу тут що переказ в школі про щось не зрозуміле писати. Значить що відомо - фото з проводками є, далі двигун асинхронний АС, далі контролер Curtis 1236E-6421 48-80V, 350A, правда контролер не рідний,
  3. Зараз двигун стоїть на машині, доступу сфоткати ще немає. дуже там все компактно. Енкодер залитий твердим клеєм.
  4. Майстер відповів. що енкодер магнітний,потрібен хоча б 32 імпульси а краще 64.Сигнал іде А B квадратурний зміщений на 90 градусів один від одного.
  5. На рахунок компаунда та маркування на мікросхемі завтра уточню. Дякую за увагу.
  6. то сфоткати сторону двигуна куди прикручується енкодер?
  7. Сфоткайте зворотню деталь, що в енкодері обертається. - там нічого не обертається на скільки я розумію.
  8. Поки що не знайшов такого як треба, та і думаю що знайти і не вдасться - авто не дуже популярне, навіть не знаю по яких критеріях його шукати крім того що це енкодер. Чи є у Вас можливість провести тести цього енкодера? Щоб знати що далі робити. Дякую за увагу.
  9. Знайшов фото подібного двигуна до того що встановлений у мене в автомобілі, там правда енкодер інший, але розташування таке ж. Майстер каже що вал розташований рівно з корпусом двигуна і на ньому магнітік актуатор. Плюс місця додатково практично немає щоб встановити щось крупніше. В інтернеті знайшов характеристики даного авто. http://www.evalbum.com/4398
  10. Всім привіт, можливо пишу не зовсім в потрібній темі якщо так то вибачте, маю таку проблему, придбав китайський електромобіль не на ходу, завіз на ремонт - там майстер сказав що не справний енкодер, сам енкодер не торкається вала, шукав такі в інтернеті - не знайшов, подібних теж не можу знайти, чи є можливість відремонтувати його? Зарання дякую за відповідь. Фото додаю.