куко

Користувачі
  • Продажи

    4/5
  • Покупки

    7/5
  • Публікації

    330
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1
`

куко останній раз здобув день на січня 21 2023

куко має найбільш улюблений контент!

Репутація

100 Відмінна

Про куко

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження
  1. Поки не виловите шкідника то любі поради тут будуть недоречні.Щоб ви не поставили все буде псуватись.Висверли з личинки заглушки,витряхни всі піни і збери назад.Працювати буде але не кажіть тому гівнюку що відкривається замок любою викруткою і любим ключом з аналогічним профілем.
  2. Так поставте точ меморі(електроний ключ) і все,похер ті псування серцевин.
  3. Геморой.Висверлити заглушки з старої,дістати піни.Висверлити заглушки з нової,вийняти піни.Вставити старі піни і якось заглушити то все.День точно витратите бо не маєте навиків.майстри навряд чи візьмуться за цей геморой.Їм легше нарізати пару клонів.Так що Нова серцевина і виготовлення запасних ключів.
  4. Наш це який?Виготовленний з вітчизняних комплектуючих?Чи може закуплених китайських і зліплених на нашій территорії?То в чому виграш?
  5. Ну все що вище 5А я думаю пофіг з пульсонами.Все що в реалі можем почепити зі свого барахла схаває такий пульсон.Вже купуючи блок з такими вихідними параметрами ми логічно відкидуєм варіант заживлення ним жука чи щось мало потужне але критичне до пульсонів.Для таких випадків в мене в загашнику три лінійника ,вилизаних по критерію пульсонів.Так що 6024 має право на життя і ціна-якість тому доказ.Одесит,скинь в лічку де можливо чи не можливо замовити корпусок під свої розміри,твій мені сподобався,не гірше китайського S800,правда мережевий розєм я б таки на задню стінку в своєму варіанті переніс.
  6. Людина хоче галетник застосувати на три положення то вихід один щоб не прилаштовувати ще кнопку прикупити платку реле часу на NE555 таймері і накрутити її на впевнений пуск з конденсатором.Я так на компрессор з двиглом на 2,2 кВт вийшов з положення.
  7. Та тут транс від зварочника в самий раз.
  8. Блок живлення з виходом перемінки 700W ,трансформатор мається на увазі?
  9. Там заявлених даташитом 140-160 мВ.Скріни не зберіг але перевіряв бо сумнівався китайській щирості.Мене більше зацікавили хлопці Одессита.Бо бачу індивідуальну роботу і якщо не секрет то в скільки обійшлось?Якщо не за всі гроші світу то замовив би собі індивідуальний розмір.
  10. На тао я не вхож,тому шукав на Алі,але марно,взяв рідерський,довгий,але то не на часі.Буде свобідна годинка друга,зварганю щось своє. https://photos.google.com/photo/AF1QipMxeHVpuU9SPe4umZxhc5BrU_nvyVe67ekzUzfl
  11. І пісня понравилась,на перших 0.26 секундах про українського Василя.
  12. І я про те ж,Габарит,плюс банки кондюків,діоди з люмінієм і на виході совдеповський посилочний ящик з фанери Самий оригінальний що попався в інеті це такий варіант,але в продажах його не знайшов
  13. Дякую,взагалі чудово,буде можливість справляти на схемі невідповідності,замість олівцем на А4.
  14. Варіант трансформаторного теж розглядався (все в наявності маю)але коли розіклав все на столі то вкупі получався совдеповський посилочний ящик,не по феншую,ой як не по феншую.
  15. Одессит,дякую,все читабельно.Так ,раніше ціна їх в межах 500-800 грн коливалась.Коли стало питання що вже треба то від пошуку по лоху око затіпалось.Вибрав китайця бо в RD800 влазив без допилу.Одне засмучує немає різноманіття корпуса під RDxxxx .Блок в зборі задовгий,не всюди вміщаеться "вровень",хотілось би в ширину.