moonlight_diy

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    28/5
  • Публікації

    92
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

20 Нульова

Про moonlight_diy

  • Звання
    Майже постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Країна
    Украина
  • Імʼя користувача
    Женя
  1. Шлейф від телефону, конус з отвором, підкладка капронон. Недостатня якість отвору?
  2. А це не для шкіри набір? Дуже прикольна штука
  3. Мені здається розташування конусу важливо коли товстий матеріал треба дірявити, а тут плівка.
  4. Пробійник або просічка називається.
  5. Всім привіт. Для настройки твердоміра шукаю міру твердості десь в районі 35-40hrc і в районі 55-60hrc. Буду вдячний якщо в когось є зайві.
  6. Маленькі лекальні лещата і паралелька під той носик. Можна паралельку приклеїти і використвувати як упор заодно)
  7. Що смішно так те що в спідгласів є кнопка ввімкнення і вона також всередині. Маю 9100 і на початку забував її вмикати, а не включив - не затемнюється, дуже бісило.
  8. Для електродів дніпро-м вм48 беріть і працюйте.
  9. У мене на довбальній від 676 фрезера абсолютно сирі.
  10. Маю есаб а50 і спідглас 9100 і дніпро-м)) Спідглас була перша професійна маска після всяких дешевих. Основна причина до її покупки було те, що дуже стомлювалися очі після дня зварки. Купив вживану з Європи і повністю зрозумів чому вона так коштує. Втома і біль в очах зникли як і не було. Єдиним недоліком є те що її треба включати кнопкою, після масок «вдів і вари» були приколи коли забув включити і вона не затемнялась, але швидко виробив звичку вмикати. Однозначно рекомендую брати якщо зварювання багато і очі вам дорогі. Есаб купив в замін спідгласу бо він був куплений вживаним і ще до мене бачив життя. Працює добре з усіма видами зварювання без приколів. Здається що очі трохи втомлюються більше ніж після спідгласу, але це не точно. Трошки не зручно сенсорне керування - треба крагу знімати якшо щось налаштовати треба. В іншому без нарікань, коштує кожної гривні яку за неї просять. Днпро-м виключно для електродів або дати сусіду. З напівавтоматом працює більш менш, але бувають приколи то відкриється то не закриється. З аргоном пропускає момент запалювання дуги і також іноді відкривається сама собою. Також в користуванні довгий час була маска Патон зі склом дивної форми типу як у есаб а50, була Тесла і фубаг і купа ноунеймів які вже не згадаю, зазвичай в ціновому діапазоні 45-65$. Обʼєднувало їх всіх те що за день зварки в погоні очі не хотілось відкривати і жили вони в режимі постійної роботи в кращому випадку рік, рідко півтора.
  11. Точити самому, або замовляти. В мене так само була зламана гайка поперечної подачі, шукав, не знайшов, довелось погратись щоб на самому станку виточити нову.
  12. Я вибачаюсь! Звик до свого круглого і чомусь думав, що на квадратному коробка подач така сама. Помилочка вийшла.
  13. Сьогодні брав на металобазі 65х25 по 330грн за кіло, така не підійде?
  14. Тільки звернув увагу, а що це за дивна коробка подач у нього?