Jason_dinAlt

Користувачі
  • Продажи

    6/5
  • Покупки

    19/5
  • Публікації

    265
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1

Усі публікації користувача Jason_dinAlt

  1. Є лише один номер?
  2. Залишилось: 24 дні та 19 годин

    • Продаж
    • Состояние: Поламаний

    Штангенциркуль MTX циферблатний несправний. До 30.04 працював відмінно, але лежав на столі у приміщенні, де багато працювали болгаркою, і схоже що всередину потрапила стружка. Став відкриватись максимум на 40 мм. Я акуратно розкрутив його, почистив і зібрав, але після збірки він хоч і рухається без проблем, проте стрілка крутиться максимум на пів циферблату, після чого просто дригається при подальшому розсуванні штангенциркуля. Під ремонт або як донор запчастин.

    155,00гр

  3. Добрий день! Можу запропонувати 480 грн.
  4. Лот скінчився

    • Продаж
    • Состояние: Новий

    Частотний перетворювач 3Ф 380В 11 кВт. Повністю новий, не використовувався. Після покупки був підключений 1 раз разом з асинхронним двигуном 2,2 кВт, для перевірки працездатності. Двигун запускався на холостому ходу, без навантаження на валу. Частотник і двигун підключалися із заземленням. Причина продажу: брався під один проєкт, але виявилося, що для нього достатньо зв'язки із значно слабшого двигуна та інвертора. Цей інвертор надто потужний для цього, замість нього придбаний менший і дешевший. Жодних параметрів я не змінював і жодних налаштувань не вносив. Прилад має заводські налаштування. Параметри вхідного струму: 3Ф, 320-460В, 50-60 Гц. Параметри вихідного струму: 3Ф, 380В. Частота вихідного струму: 0-300 Гц. Тип керування: векторний. Роздільна здатність : 0,1% від максимальної частоти. Вага: 3,277 кг. В комплекті: частотний перетворювач: 1 шт, коробка з ущільнювачем: 1 шт, детальна інструкція: 1 шт, шина для винесення панелі керування: 1 шт. Всі додаткові дані можу надати за запитом покупця.

    7 950,00гр

  5. Пічки скоро стануть дуже актуальними, але це Ваш формат, їх роблять без ЧПУ, лише болгаркою та зварювальним апаратом: https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278131170_5199786913375702_6447652947179905926_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=9udkDRSbT_EAX_3CDKo&tn=JTQgdhvq7EYI5vcg&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=00_AT9FmErFIq3YEkGVIBy-Nh2MjZ3xli-i5VYnLUYm9yFipg&oe=63090487 А взагалі, армія повинна обходитись без волонтерів - держава зобов'язана забезпечувати її усім необхідним. Якщо волонтери допомагають армії, значить - чиновники вкрали гроші держава не справилась.
  6. При горінні фторопласту утворюються різні фторвуглеводні, у тому числі перфторізобутилен - газ, що у 10 разів токсичніший за фосген. При активному вдиханні щури лишаться під бронею, або ж далеко від неї не відповзуть
  7. Сплав натрію і калію рідкий при температурі від -12,5 С (77,2 % K и 22,8 % Na), і при контакті з водою загоряється. Якщо у кожну пляшку зі смузі Бандери додавати по 30-50 мл цього сплаву, то ефективність смузі виросте, і його не можливо буде погасити водою.
  8. А існує метод нанесення алмазів на підложку, із подальшим напиленням металевого зв'язуючого під вакуумом? Нанесення циклічне - на підложку нанесли алмази, потім осадили пари металу, і цикл повторюють багато разів.
  9. Потрібно 10-15 кг. Вимоги до стружки 1. Матеріал - чавун, або конструкційна сталь, не легована, типу СТ3 і т. п. 2. Вміст домішок - не повинно бути домішок стружки інших металів та сплавів - алюмінію, міді, латуні. Також не повинно бути пластику, лусочок фарби, і мастила. Сліди ЗОР (рос. - СОЖ) допускаються.
  10. На жаль, у самого лежить десятка три кілограмів подібної стружки, намагався очистити її магнітом, але алюміній чіпляється до сталі, і навіть після кількох циклів лишається. Тому плюнув на це, і хочу взяти одразу чисту.
  11. Ви маєте стружку що відповідає вищеперарахованим параметрам?
  12. Тема створена не для надання порад, а з метою покупки стружки. Надалі попрошу не флудити.
  13. Підпис під кожним повідомленням Написав у вайбер, вибачте, що так пізно, на сайті буваю не часто, краще мені писати на вайбер/ватсап або телефонувати.
  14. Навіщо було мудохатися із блинчиками, якщо можна просто проварити електродами по чавуну?
  15. Схоже на ПЕВА - поліетиленвінілацетат
  16. Куплю книгу: Емелин М.И., Герасименко А.А. Защита машин от коррозии в условиях эксплуатации. М.: Машиностроение, 1980 224 с.
  17. Деякі обмінники і кешем на руки дають, а також приймають той кеш в обмін на крипту.
  18. Сірка розплавиться і витече через дірки у дні. Її достатньо насипати у бляшанку, яку закріпити на дроті або пруті, і підпалити. Вона досить добре горить синім полум'ям і без додавання вугілля. Можете заодно погратися із нею - розплавлену сірку, нагріту вище 200 С виливайте у воду тоненькою цівочкою - отримаєте "гуму" із сірки. Але ця алотропна модифікація через певний час поступово знову перетворюється на звичайну ромбічну сірку. Процес "обкурювання" сіркою називається фумігацією, це стандартний метод для боротьби зі шкідниками у зерносховищах. Якщо сильно боїтеся сульфітної кислоти і її солей - можете промити басину розчином питної соди 0,5-1%, а потім чистою водою.
  19. Це добре, що мало хто про криптотрейдерів знає, ті взагалі рублять бабло не підіймаючи п'яту точку із-за компа, і натискаючи пару кнопок, та заробляють за день більше, ніж банк платить річних по депозиту (а часто і втрачають)
  20. Добре. Ще номер телефону потрібен. Тільки пишіть краще у вайбер або ватс ап, номер у мене в підписі. Напишіть, що саме треба відчистити, яка природа забруднень.
  21. Ору! Хтось досі дивується, що коли пірнути з головою у вигрібну яму, то вилізеш весь смердючий і в л@йн1?
  22. Напишіть куди, вишлю пробник одного засобу, можливо допоможе.