• Оголошення

    • sadmin

      Кріпта   26.04.24

      В нас новий спосіб поповнення балансу - через кріпту.
      Через лот. на довільну кількість USDT TRC20.
      Посилання - в розділі "Підтримати"

IgorChe

Користувачі
  • Продажи

    0/0
  • Покупки

    42/5
  • Публікації

    371
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Діб у лідерах

    1
`

IgorChe останній раз здобув день на жовтня 19 2021

IgorChe має найбільш улюблений контент!

Репутація

186 Відмінна

Про IgorChe

  • Звання
    Постійний відвідувач
  • День народження

Персональна інформація

  • Стать
  • Країна
    Украина

Налаштування Барахолки

  • Мінімальна сумма для пропозиції
    0

Відвідувачі профілю

1 396 переглядів профілю
  1. З іншого ракурсу. Так мабуть краще))
  2. І на вечір ще трішки перемоги в стрічку.
  3. Багато з цих російських вилупків що приїхали воювати в Україну народились при путіні і здохли при путіні.
  4. Клиент: - Вот тебе рисунок я нарисовал, надо выточить такой вал. Там два подшипника будет, а на конце шкив. Всё давай я тут в машине посижу, подожду. Как только сделаешь позови. Я: - У меня сегодня день распланирован, ехай не жди, когда будет готово я сам позвоню. ?
  5. Мы всем миром наняли китайцев на работу. Шо вы хотите, делать прищепки, булавки всякие чайники и прочее барахло? Мет.режущий инструмент делают недорого и на том спасибо.
  6. У мене магній якось почав горіти в тигелі, коли дістав його з печі. Добре що не багато було десь 150мл.розплаву. Поки плавилось все було нормально, а як прийшов час лити почалось фаер-шоу. Подумав, швидко вилию у форму і чимсь накрию щоб не горів. Дарма так рішив)) Форма була з медичного боксу для стерилізації скляних шприців, нержавка. Невстиг навіть накрити, як метал вилився у форму і почав горіти, фонтан іскр вище 2 метрів, бризги у радіусі 1,5 метри летіли. Дим густий, білий та яскравість як у електрозварки в районі горіння. Короче втік я на пару хвилин звідти, а лоток з нержавейки в котрий лив магній просто зник, іспарився і прогорів бетон де він стояв. Не пробуйте плавити магній на відкритому повітрі, може накоїти лиха.
  7. Обычная гаражная классика. Но так как это самое заcpаное место в мастерских, решил его организовать подальше от всех станков и столов. Рядом с рукомойником, как раз ему место.
  8. Клиент: - Да, что-то дороговато выходит. Мастер: Ну так, скидки только постоянным клиентам и от количества.
  9. Никогда не перебираю клиентами. Больше отталкиваюсь от критериев смогу - не смогу выполнить заказ. А люди бывают разные кто-то пешком приходит на автобусе, кто-то на кожаном чемодане 4х4 приезжает. Для всех цена одна Мне главное чтобы Gовно всякое не несли в мазуте и гниль.
  10. Как по мне, оптимально выходит разбить среднюю зарплату токаря 3 - 4 разряда на часы. И на отдельные операции иметь некий прайс цен. Например Резьбы от М 3 до М10 за 10 - 20мм резьбы одна цена, далее по возрастающей + % Посадки тоже, если допуск менее 0.01мм одна цена, на менее точные другая. И диаметры. Допустим нужна втулка, материал латунь. Считаем: 2 посадки, одна с натягом вторая скользящая. Уже цена посадок включена + время на её изготовление + материал.
  11. Не может Это кругляк ф 14, резьба м8 (левая-правая), в одной детали 4 резьбы, две наружные и два внутренние.